Τοπικά

Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στην Αργαλαστή

Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων προγραμματίζει να κατασκευάσει στην Αργαλαστή ο Δήμος Νοτίου Πηλίου, σε οικόπεδο συνολικού εμβαδού 9.716,48τ.μ., το οποίο βρίσκεται εντός του ρυμοτομικού σχεδίου στη θέση «Κούβλος».
Η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Νοτίου Πηλίου έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες ένταξης, για εκπόνηση μελέτης και εν συνεχεία κατασκευής μιας αίθουσας πολλαπλών χρήσεων, στον προγραμματισμό της «ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΑΕ». Ένα από τα απαιτούμενα στοιχεία ωρίμανσης που χρειάζεται να συγκεντρωθούν και να αποσταλούν στην ΚΤ.ΥΠ. είναι το πρακτικό καταλληλότητας της αρμόδιας επιτροπής, η οποία θα κρίνει την τήρηση των προδιαγραφών του χώρου.
Η Επιτροπή καταλληλότητας αποτελείται από τους:
-Σταχτέα Χαράλαμπο, διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ως πρόεδρο της επιτροπής, με αναπληρωτή του, τον διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Πολύζο Γεώργιο.
-Τζίκα Μαρία (ΠΕ Μηχανικών) , υπάλληλο της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Νοτίου Πηλίου ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή της, τον Τσάνη Κωνσταντίνο, (ΠΕ Μηχανολόγων Μηχανικών) επίσης υπάλληλο της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου.
-Αργυροπούλου Κωνσταντίνα, (Πολιτικό Μηχανικό) ως τακτικό μέλος με αναπληρωτή της, τον Μπακάση Δημήτριο, (Πολιτικό Μηχανικό) υπάλληλοι της εταιρείας Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.
-Παπαδούλη Ιωάννη,(Τ.Ε. Εποπτών Δημόσιας Υγείας) ως τακτικό μέλος με αναπληρωτή του, την Κασούμη Σταυρούλα, (Τ.Ε. Εποπτών Δημόσιας Υγείας), υπάλληλοι της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων.
-Καραγιάννη Εμμανουήλ, (Εφοριακό), υπάλληλο της Δ.Ο.Υ. Βόλου ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή του, τον Καλόγηρο Κωνσταντίνο, (Εφοριακό) επίσης υπάλληλο της Δ.Ο.Υ. Βόλου.
Αρμοδιότητα της εν λόγω επιτροπής είναι ο έλεγχος της καταλληλότητας του οικοπέδου, που θα ανεγερθεί η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων και η τήρηση των προδιαγραφών που θέτει ο Νόμος για την ανέγερση σχολικών κτιρίων.
Να αναφερθεί ότι από την πλευρά του ο Δήμος Νοτίου Πηλίου δεσμεύεται με την απόφασή του να αναλάβει το κόστος λειτουργίας και συντήρησης της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το