Πολιτισμός

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης απόψε στον Βόλο σε σόλο πρόγραμμα βασισμένο στην ηλεκτρική κιθάρα

O αγαπημένος τραγουδοποιός επιστρέφει στη σκηνή! Για μια μοναδική βραδιά, στον Βόλο σήμερα Πέμπτη 15 Ιουλίου, στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Νέας Ιωνίας, με ένα solo ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα, έρχεται έτοιμος στο μέσο του θέρους. Υπόσχεται να μοιραστεί νέες ιστορίες, που αντανακλούν τα όνειρα και τις πραγματικότητες της εποχής και της ζωής μας, μόνος, αλλά ταυτόχρονα μαζί με όλους και όλες μας.
Τα τελευταία χρόνια συνηθίσαμε τον Αλκίνοο με την ακουστική κιθάρα και το λαούτο του. Η συγκεκριμένη όμως παράσταση στηρίζεται στην ηλεκτρική κιθάρα. Μέσα από την ηχητική παλέτα των πεταλιών της, επιστρέφει, μετά από χρόνια και με έναν ιδιαίτερο τρόπο, στον ηλεκτρικό ήχο. Η ιδιαίτερη αυτή προσέγγιση, μαζί με τη φωνή του, δίνουν νέα μορφή στα τραγούδια του.
Ηχοληψία: Βαγγέλης Λάππας, Βασίλης Δρούγκας, φώτα: Κωνσταντίνος Αλεξίου.
Σήμερα Πέμπτη 15 Ιουλίου ο Αλκίνοος Ιωαννίδης ζωντανά σε electric solo. Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00, έναρξη στις 21.15.

Προπώληση: 15 ευρώ (περιορισμένα), γενική είσοδος 17 ευρώ.
Εισιτήρια από: Viva.gr ή 11876, Κεχαΐδης ΑΕ Μουσική Ήχος Φωτισμός, Κουταρέλια 29, Illusion St.Wear, Τάκη Οικονομάκη με Γκλαβάνη, Cafe Society, Τάκη Οικονομάκη 70Α.
Πρωτόκολλο Covid:
-Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική κατά την είσοδο, έξοδο στον χώρο, αλλά και κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.
-H συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των υποδείξεων του ΕΟΔΥ.
-Η συναυλία είναι αποκλειστικά για καθήμενους.
-Για την αποφυγή συνωστισμού προτείνεται η έγκαιρη προσέλευση στον χώρο.
-Οι κάτοχοι των εισιτηρίων πρέπει να τα έχουν μαζί τους εκτυπωμένα ή σε ηλεκτρονική μορφή για επικύρωση και είσοδο στον χώρο.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το