Τοπικά

Eκδήλωση για τις Μονάδες Κοινωνικής Φροντίδας στη Θεσσαλία και τη σημασία της εθελοντικής εργασίας

Το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Θεσσαλίας διοργανώνει, την Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 18:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας, ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Οργάνωση και Λειτουργία των Μονάδων Κοινωνικής Φροντίδας στην Περιφέρεια Θεσσαλίας – Βασικές Αρχές Προσφοράς Εθελοντικής Εργασίας στο Κ.Κ.Π.Π.Θ.». Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της 3ης Δεκέμβρη – Ημέρας Παγκόσμια Αφιερωμένης στα Άτομα με Αναπηρία και στοχεύει να καταστήσει γνωστές:

1. Τη νέα οργανωτική δομή του Κέντρου και τις υπηρεσίες που παρέχει καθένα από τα Παραρτήματά του στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.
2. Τα όρια και τις βασικές αρχές προσφοράς εθελοντικής εργασίας στο Κ.Κ.Π.Π.Θ.
Με την ευκαιρία διοργάνωσης της εκδήλωσης, το Κέντρο πρόκειται να τιμήσει και να επιβραβεύσει πολίτες και οργανώσεις / φορείς, που υποστηρίζουν μακροχρόνια τη λειτουργία του, σε εθελοντική βάση, ως στοιχειώδη αναγνώριση της εθελοντικής τους προσφοράς και ως μέσο προσέλκυσης νέων εθελοντών που θα λειτουργούν με κανόνες, συνέχεια και συνέπεια, προς αποφυγήν καταστάσεων, όπως είναι ο ευκαιριακός φιλανθρωπικός εθελοντισμός.
Η εν λόγω ενημερωτική εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, είναι ανοιχτή στο κοινό, ενώ, στους ενδιαφερόμενους θα δοθούν οι σχετικές βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης

programma

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το