Τοπικά

Υποψήφιος ο Γ. Κίτσιος για την προεδρία της ΝΟΔΕ Μαγνησίας

Σ5-Φ1-ΝΔ

Περίπου 3.000 μέλη της ΝΔ συμμετείχαν στις εσωκομματικές διαδικασίες σε επίπεδο Μαγνησίας δήλωσε χθες ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Γ. Κίτσιος. Ο κ. Κίτσιος ανέφερε ότι θα είναι υποψήφιος για την προεδρία της ΝΟΔΕ και εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για την συμμετοχή στις εσωκομματικές διαδικασίες.

Σήμερα και αύριο στο μεταξύ θα κατατίθενται οι υποψηφιότητες για τους υπεύθυνους των δέκα Θεματικών Τομέων. Οι δηλώσεις υποψηφιότητας θα υποβάλλονται από σήμερα και ώρα 12:00 έως και αύριο και ώρα 14:00 στη ΝΕΦΕ.

Οι εκλογές για την ανάδειξη των υπεύθυνων των Θεματικών Τομέων θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη Κυριακή 24 Νοεμβρίου από τις 10:00 έως τις 19:00 από τη βάση των μελών.

Οι δηλώσεις υποψηφιότητας για την εκλογή του προέδρου της Ν.Ο, θα υποβάλλονται την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου και από ώρα 12:00 έως 20:00.

Οι εκλογές για την ανάδειξη του προέδρου της Νομαρχιακής Οργάνωσης θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου από τις 10:00 έως τις 19:00, από τους βουλευτές, τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής, τον πρόεδρο της Ν.Ε Ο.Ν.ΝΕ.Δ, τους προέδρους και τα μέλη των εκλεγμένων ΔΗΜ.Τ.Ε, τα εκλεγμένα μέλη των τριμελών συμβουλίων των Τοπικών Γραφείων της Ο.Ν.ΝΕ.Δ και τον εκλεγμένο αντιπεριφερειάρχη.

Στο μεταξύ δόθηκαν χθες στη δημοσιότητα τα επίσημα αποτελέσματα των εσωκομματικών εκλογών του περασμένου Σαββάτου στις έξη ΔΗΜ.Τ.Ο. της Μαγνησίας, που έχουν ως εξής:

Δημοτική Τ.Ο. Αλμυρού:

Πρόεδρος ΜΠΙΖΑΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Στεργίου – Αλμυρός, μέλη ΑΛΕΞΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Βασιλείου – Πτελεός, ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Αναστασίου – Σούρπη, ΓΕΡΟΓΙΑΚΟΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Ευαγγέλου – Πτελεός, ΚΑΛΟΔΗΜΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Κων/νου – Σούρπη, ΚΑΡΑΔΗΜΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του Κων/νου – Πτελεός, ΚΟΥΤΜΑΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Κων/νου – Σούρπη, ΚΩΤΟΥΛΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ του Χρήστου – Αλμυρός, ΜΠΙΣΔΑ ΕΛΕΝΗ του Ιωάννου – Αλμυρός, ΞΥΔΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Κων/νου – Αλμυρός, ΦΛΟΥΔΑΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Βασιλείου – Αλμυρός.

Δημοτική Τ.Ο. Βόλου:

Πρόεδρος ΣΠΑΝΟΜΗΤΡΟΥ ΚΥΡΑΤΣΩ (ΚΕΡΣΑ) του Ευαγγέλου – Βόλος, μέλη ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Παναγιώτου – Ιωλκός, ΑΘΑΝΑΣΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του Νικολάου – Βόλος, ΑΣΗΜΩΡΗ ΒΑΡΒΑΡΑ του Αρίσταρχου – Αρτέμιδα, ΒΑΪΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Γεωργίου – Αγριά, ΓΟΥΡΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Ιωάννου – Βόλος, ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του Παύλου – Ν. Ιωνία, ΔΙΒΑΝΗ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ του Αναστασίου – Αισωνία, ΚΑΡΤΣΑΝΑΣ ΒΥΡΩΝ του Ευαγγέλου – Ν. Ιωνία, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ-ΣΙΑΦΑΚΑ ΑΡΙΣΤΕΑ του Παναγιώτου – Αισωνία, ΜΑΤΣΟΥΚΑ ΞΑΝΘΗ του Αποστόλου – Αγριά, ΜΠΟΥΛΑΜΑΤΣΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του Δημητρίου – Ν. Αγχίαλος, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΒΟΥΛΑ) του Δημητρίου – Αρτέμιδα, ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΔΗΜΟΣ-ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του Ζήση – Πορταριά, ΠΑΡΑΧΕΙΜΩΝΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ του Δημητρίου – Ιωλκός, ΠΟΛΥΖΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ του Ιωάννη – Βόλος, ΤΣΑΚΟΥΜΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ του Ευαγγέλου – Ν. Αγχίαλος, ΦΡΑΓΓΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Νικολάου – Πορταριά.

Δημοτική Τ.Ο. Ζαγοράς – Μουρεσίου:

Πρόεδρος ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ του Χρήστου – Μούρεσι, μέληΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ του Δημητρίου – Μούρεσι, ΑΛΜΠΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Αγγέλου – Μούρεσι, ΚΑΜΒΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Λάμπρου – Ζαγορά, ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του Βασιλείου – Ζαγορά, ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΟΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ του Εμμανουήλ – Ζαγορά, ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ του Νικολάου – Μούρεσι, ΜΟΥΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Αντωνίου – Μούρεσι, ΜΩΡΑΪΤΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του Ιωάννου – Ζαγορά, ΠΡΑΣΙΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Αποστόλου – Ζαγορά.

Πρόεδρος Δημοτική Τ.Ο. Νοτίου Πηλίου:

ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Γεωργίου – Μηλιές, μέλη ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ του Γεωργίου – Αργαλαστή, ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΔΗΜΟΣ του Νικολάου – Αφέτες, ΒΟΓΙΑΤΖΗ ΑΡΓΥΡΟΥΛΑ του Νικολάου – Μηλιές, ΔΙΑΝΕΛΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Κων/νου – Μηλιές, ΔΙΑΝΕΛΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Ξενοφώντος – Αργαλαστή, ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ ΑΣΠΑΣΙΑ του Γεωργίου – Σηπιάδα, ΛΕΜΟΝΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ του Γεωργίου – Σηπιάδα, ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ του Κων/νου – Αφέτες, ΤΣΑΜΠΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Νικολάου – Αφέτες.

Δημοτική Τ.Ο. Ρήγα Φεραίου:

Πρόεδρος ΚΑΛΟΓΗΡΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ του Ιωάννου – Φερές, μέλη ΓΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Κων/νου – Κάρλα, ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Αλέξανδρου – Κάρλα, ΚΑΛΟΓΗΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Γεωργίου – Φερές, ΜΑΚΕΔΩΝ ΧΡΗΣΤΟΣ του Ιωάννου – Κάρλα, ΜΑΚΡΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του Εμμανουήλ – Φερές, ΜΑΥΡΑΪΝΟΥ ΣΜΑΡΑΓΔΑ του Στεφάνου – Φερές, ΜΩΡΑΪΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Θεοδώρου – Κάρλα, ΠΑΣΧΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του Στεργίου – Φερές, ΤΕΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Δημητρίου – Φερές.

Δημοτική Τ.Ο. Σκιάθου:

Πρόεδρος ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του Δημητρίου – Σκιάθος, μέλη ΓΙΑΝΝΙΤΣΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ του Σπυρίδωνα – Σκιάθος, ΚΟΛΛΙΑΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ του Κων/νου – Σκιάθος, ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ του Παναγιώτου – Σκιάθος, ΜΙΤΖΕΛΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του Γεωργίου – Σκιάθος, ΞΥΛΟΠΟΔΑΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Ιωάννη – Σκιάθος, ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Εμμανουήλ – Σκιάθος, ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Εμμανουήλ – Σκιάθος, ΠΟΛΥΜΕΡΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ του Χαράλαμπου – Σκιάθος, ΣΚΑΠΙΝΑΚΗ-ΜΑΣΟΥΡΟΥ ΦΙΛΑΝΔΡΙΑ του Αδαμαντίου – Σκιάθος.

 

Δήλωση Ζέττας Μακρή

Από το Πολιτικό Γραφείο της κ. Ζέττας Μακρή ανακοινώθηκαν τα εξής :

«Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τους εκατοντάδες πολίτες της Μαγνησίας που μετείχαν μαζικά στις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη των νέων Δημοτικών Οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας, το Σάββατο 16 Νοεμβρίου. Οφείλω να εκφράσω την ικανοποίησή μου για την αθρόα, απρόσμενη ίσως, για τα σημερινά δεδομένα, προσέλευση των πολιτών καθ΄ όλη την διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας. Ιδιαίτερα , αξίζει να επισημανθεί ότι στο κτίριο της οδού Ιωλκού στο Βόλο, όπου στεγάζονται τα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, σχηματίστηκαν μεγάλες ουρές, από νωρίς το πρωί του Σαββάτου.

Η μαζική αυτή συμμετοχή των πολιτών της Μαγνησίας στις εσωκομματικές εκλογές, αποδεικνύει πρωτίστως το έμπρακτο ενδιαφέρον τους για την πολιτική ζωή αλλά και την βούλησή τους να ορίσουν οι ίδιοι, δια των ψήφων τους ,τα πρόσωπα που θα μεταφέρουν στα ανώτερα συλλογικά κομματικά όργανα τα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας και τις προτάσεις για την λύση τους. Οι συμπολίτες μας, αποδεικνύουν ότι επιθυμούν πλέον να δημιουργήσουν μια νέα σχέση με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, δημιουργώντας οι ίδιοι πολιτική.

Οι αλλαγές που συντελέστηκαν στις διεξαχθείσες εκλογές για την ανάδειξη των νέων Δημοτικών Οργανώσεων, είχαν ως βασική φιλοσοφία το άνοιγμα του κόμματος προς τη κοινωνία. Έδωσαν στους ίδιους τους πολίτες την δυνατότητα της άμεσης συμμετοχής στα κομματικά όργανα και της πιο αντιπροσωπευτικής εκπροσώπησης, υιοθετώντας μία διαδραστική σχέση με τις τοπικές κοινωνίες και εναρμονιζόμενη με τις σύγχρονες ανάγκες.

Είμαι βέβαιη ότι η ίδια συμμετοχή θα υπάρχει και την προσεχή Κυριακή με την εκλογή και των υπολοίπων μελών της ΝΟΔΕ».

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το