Photo Gallery, Πρώτο Θέμα (old), Τοπικά

Τραγωδία – Νεκροί δύο φοιτητές

Από αναθυμιάσεις μονοξειδίου του άνθρακα  στη Λάρισα
Από αναθυμιάσεις μονοξειδίου του άνθρακα στη Λάρισα

Δύο σπουδαστές νεκροί, ηλικίας 21 και 22 ετών και τρεις σε κωματώδη κατάσταση βρέθηκαν σήμερα (χθες) στις 6 το απόγευμα σε μονοκατοικία της συνοικίας Φιλιπούπολη στη Λάρισα, από αναθυμιάσεις μονοξειδίου του άνθρακα.

Τα αέρια προκλήθηκαν, σύμφωνα με τις Αρχές, από αυτοσχέδιο μαγκάλι, που αρχικά χρησιμοποιήθηκε ως ψησταριά, ωστόσο βρέθηκε στο εσωτερικό του σπιτιού.

Ο πατέρας του ενός σπουδαστή ανησύχησε καθώς δεν μπορούσε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά μαζί του, και κατόπιν ζήτησε από φίλη του να τον αναζητήσει. Η κοπέλα μετέβη στο σπίτι και με τη βοήθεια της ηλικιωμένης σπιτονοικοκυράς άνοιξαν την πόρτα του διαμερίσματος, την ώρα που άκουγαν τους νεαρούς να βαριανασαίνουν.

Στη συνέχεια, οι δύο γυναίκες ειδοποίησαν τον διπλανό ένοικο γιατρό που έκανε μια πρώτη εκτίμηση, ενώ κατόπιν κλήθηκαν οι αστυνομικές Αρχές που επιβεβαίωσαν το θάνατο των δύο.

Ο ένας εκ των τριών ασθενών μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, ο δεύτερος στη ΜΕΘ τουΠανεπιστημιακού Νοσοκομείου της πόλης και ο τρίτος στην παθολογική κλινική του. Ο τελευταίος ωστόσο δεν έχει επαφή με το περιβάλλον ώστε να περιγράψει το συμβάν.

Οι σπουδαστές που έχασαν τη ζωή τους κατάγονται από τη Χαλκίδα και τα Χανιά, ενώ οι άλλοι τρεις από τα Γιάννενα, τα Χανιά και τη Μολδαβία, ενώ το τραγικό νέο έχει προκαλέσει σοκ σε όλη την Ελλάδα, με τις οικογένειες των αδικοχαμένων νέων να μην μπορούν να πιστέψουν το κακό που τους βρήκε.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το