Αθλητισμός

Τα έβαλε με τους παίκτες

Έξω φρενών ο μεγαλομέτοχος της Νίκης Σ. Γιδόπουλος για την ήττα από την Καλλονή

Η Νίκη δεν κατάφερε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της Καλλονής και η ήττα με 1-0 την έφερε οκτώ βαθμούς πίσω από την κορυφή στην οποία παραμένει η προχθεσινή της αντίπαλος. Πάντως, το αποτέλεσμα την αδικεί, κάτι που παραδέχθηκαν και οι γηπεδούχοι. Αντίθετα, ο μεγαλομέτοχος Στράτος Γιδόπουλος δεν έμεινε ευχαριστημένος και έθεσε τους ποδοσφαιριστές προ των ευθυνών τους, απειλώντας και πάλι με αποχώρηση από την ΠΑΕ.

Δυσαρεστημένος ήταν ο Στράτος Γιδόπουλος λόγω της ήττας της Νίκης από την Καλλονή. Μάλιστα στο αεροδρόμιο της Μυτιλήνης πριν την επιστροφή της αποστολής στο Βόλο έκανε δριμύτατες παρατηρήσεις στους ποδοσφαιριστές θεωρώντας ότι δεν είχαν το απαραίτητο πάθος που χρειάζεται για να κατακτηθεί η νίκη σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Μάλιστα, για μία ακόμη φορά απείλησε και με αποχώρηση από την ΠΑΕ. Χαρακτηριστικά είπε μεταξύ άλλων:

«Εγώ θέλω ποδοσφαιριστές που να είναι …ταλιμπάν. Γι’ αυτό και δεν μπορώ να σας βλέπω να είστε μαλθακοί και να έχετε …αγκαλίτσες και φιλάκια με τους αντιπάλους σας. Δεν πρέπει να κάνετε δημόσιες σχέσεις με τους αντιπάλους αλλά να τους βλέπετε ως εχθρούς. Αν θέλετε να πάρουμε το πρωτάθλημα πρέπει να αποκτήσετε νοοτροπία νικητή. Ειδάλλως είναι προτιμότερο να το διαλύσουμε. Μπορώ να σας αφήσω και να μείνετε με τους υπόλοιπους παράγοντες.

Προσωπικά ντρέπομαι για το σημερινό (σ.σ. προχθεσινό) ματς. Η Καλλονή δεν είναι Μπαρτσελόνα για να μην μπορείτε να την κερδίσετε. Μου είναι αδιανόητο να βλέπω ορισμένους παίκτες να «τρώνε σίδερα» και άλλους να είναι αδιάφοροι και αναφέρομαι κυρίως στους παλιούς. Για μένα είναι ψυχοφθόρο να χάνω χρόνο και χρήμα για το τίποτα, περιμένοντας πότε θα δείξετε στο γήπεδο τις δυνατότητές σας».

Απογοητευμένοι φυσικά είναι κι οι φίλοι της Νίκης (μάλιστα οκτώ εξ αυτών βρέθηκαν και στην Καλλονή), βλέποντας την ομάδα τους να βρίσκεται στην 4η θέση ενός πρωταθλήματος, όπου δεν υπάρχουν ομάδες-φόβητρο. Δεν μπορούν να …χωνέψουν το ότι σύλλογοι χωρίς μεγάλη ιστορία στο χώρο, όπως η νεοφώτιστη στη Γ’ Εθνική Καλλονή, ο Φωκικός Άμφισσας και η Αναγέννηση Επανομής, έχουν περισσότερους βαθμούς από τη δική τους ομάδα. Ο κόσμος της Νίκης μπορεί να εξακολουθεί να στηρίζει την ομάδα, αλλά είναι γεγονός ότι έχει κάνει αρκετή υπομονή και δεν αντέχει να την παρακολουθεί στα …χωράφια της Football League 2. Αυτό είναι κάτι που δεν του αξίζει σε καμία περίπτωση.

Πάντως, αγωνιστικά η Νίκη δεν είχε άσχημη απόδοση στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Καλλονή. Η ήττα με 1-0 την αδικεί κατάφορα, κάτι που επεσήμανε στις δηλώσεις του ο τεχνικός της Απόστολος Χαραλαμπίδης, αλλά και που παραδέχθηκε προς τιμήν του και ο προπονητής των γηπεδούχων Σωτήρη Αντωνίου. Οι «κυανόλευκοι» έχασαν αρκετές ευκαιρίες και σαν να μην έφτανε αυτό δέχθηκαν ένα μάλλον τυχερό γκολ στο 78’ με το μακρινό σουτ του Αποστολίδη, όπου η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Τάσου, αφού πρώτα βρήκε λίγο στον Μαϊστρέλλη και άλλαξε πορεία ξεγελώντας τον γκολκήπερ της Νίκης.

ΚΑΛΛΟΝΗ: Καλαϊτζίδης, Λώττας (72’ Σαμπάνης), Μήτσης, Βαλιός, Αποστολίδης,  Σεμπέκος, Κριπιντήρης, Γάλας (46’ Γκόντζος), Βλαστέλλης, Καρτάλης (90’ Χατζηκυριάκος), Πετρουζέλλης.

ΝΙΚΗ: Τάσος, Καρακώστας, Τσερκέζος, Παπαδήμας, Μαϊστρέλλης, Καλαμιώτης (80’  Ναβαρέτε), Πετράς, Νάστος, Στουρνάρας (63’ Κιπτίου), Τσάγγαρης (76’ Μπουσινάκης), Ντάνισιτς.

Επόμενος αντίπαλος

ο Μ. Αλέξανδρος

Ο Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας θα είναι ο επόμενος αντίπαλος της Νίκης στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς» στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του βορείου ομίλου της Football League 2. Το παιχνίδι έχει οριστεί για τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου, διότι την προηγούμενη ημέρα θα παίξουν στο Πανθεσσαλικό ο Ολυμπιακός Βόλου με τον Ολυμπιακό Πειραιώς. Πάντως, στη Νίκη έχουν ζητήσει από την Ένωση Football League-Football League 2 να διεξαχθεί ο αγώνας το Σάββατο και ελπίζουν ότι το αίτημα θα γίνει δεκτό.

Οι Blue Angels

κόβουν την πίτα τους

Την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου ο σύνδεσμος φιλάθλων Νίκης Βόλου «Blue Angels» θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, στα γραφεία του συνδέσμου Αναπαύσεως 24. Η εκδήλωση θα αρχίσει στις 7 το απόγευμα.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το