Photo Gallery

Συνεχίζονται οι έρευνες για τους κουκουλοφόρους ληστές

Τελευταίο θύμα 53χρονος στο Βόλο τα ξημερώματα της Κυριακής της Αποκριάς
Τελευταίο θύμα 53χρονος στο Βόλο τα ξημερώματα της Κυριακής της Αποκριάς

Χωρίς αποτέλεσμα ήταν έως αργά χθες το βράδυ οι έρευνες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας για τον εντοπισμό της ομάδας των κουκουλοφόρων ληστών, που τις τελευταίες 10 ημέρες «κτυπά» μέσα σε σπίτια πιάνοντας -στην κυριολεξία- στον ύπνο ενοίκους. Την περασμένη εβδομάδα θύμα των κουκουλοφόρων ληστών έπεσε 88χρονη, μοναχική γυναίκα, στη Νέα Ιωνία. Στη διάρκεια του τριημέρου της Αποκριάς οι κουκουλοφόροι εισήλθαν σε σπίτι 53χρονου, τον οποίο αιφνιδίασαν στον ύπνο του, τον έδεσαν στο κρεβάτι και τον λήστεψαν.

Από τα μέχρι τώρα στοιχεία φαίνεται να προκύπτει ότι πιθανότατα πρόκειται για τα ίδια άτομα. Ακολουθούν την ίδια μεθοδολογία και άλλες σπείρες κουκουλοφόρων, που έδρασαν στο πρόσφατο παρελθόν με αρκετά θύματα στο ενεργητικό τους. Οι δράστες επιλέγουν μοναχικά, κυρίως ηλικιωμένα, άτομα και εισέρχονται στα σπίτια τους νυχτερινές προς πρωινές ώρες.

Η τελευταία ληστεία έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής της Αποκριάς, με θύμα 53χρονο.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο αγνώστων μέχρι στιγμής δραστών, οι οποίοι διέπραξαν ληστεία σε βάρος 53χρονου ημεδαπού στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου.

Ειδικότερα, τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, οι δύο δράστες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους με κουκούλες τύπου «full face», αφού παραβίασαν παράθυρο της οικίας του 53χρονου, εισήλθαν στο εσωτερικό της και με τη χρήση σωματικής βίας ακινητοποίησαν τον παθόντα δένοντάς τον στο κρεβάτι. Στη συνέχεια αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 350 ευρώ και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το