Τοπικά

Σκοτώθηκε στο μπάνιο του σπιτιού του

 

 

Άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα σ’ ένα 52χρονο βολιώτη, που τραυματίστηκε θανάσιμα όταν γλίστρησε και έπεσε μέσα στο μπάνιο του σπιτιού του, την ώρα που ετοιμαζόταν να πάει για δουλειά. Ο θάνατός του ήταν σχεδόν ακαριαίος.

Το δυστύχημα σημειώθηκε χθες γύρω στις 5μ.μ στη Ν. Ιωνία. Ο άτυχος Λεωνίδας Καπουράνης βρισκόταν στο σπίτι του και ετοιμαζόταν να πάει στην πιτσαρία, στην παραλία του Βόλου, όπου δούλευε εδώ και λίγο καιρό. Μπήκε στο μπάνιο και βγαίνοντας γλίστρησε, έπεσε και χτύπησε στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Σύμφωνα με συγγενικά του πρόσωπα ο θάνατος ήταν ακαριαίος. Ο άτυχος 52χρονος έζησε για πολλά χρόνια στις Σέρρες και επέστρεψε στην ιδιαίτερη πατρίδα του πριν από ένα μήνα περίπου και διέμεινε στο πατρικό του σπίτι στη Ν. Ιωνία. Ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός κοριτσιού, που είναι φοιτήτρια. Η είδηση του θανάτου του έπεσε σαν βόμβα και βύθισε στο πένθος συγγενείς και φίλους.

Η κηδεία του άτυχου 52χρονου Λεωνίδα Καπουράνη θα γίνει σήμερα στις 11 το πρωί από τον ιερό ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Σέσκλου.

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το