Αθλητισμός

Πρόστιμο για αντιαθλητική συμπεριφορά επέβαλε στον Γέσιτς η διοίκηση της Νίκης

ΓΕΣΙΤΣ

Ο εκνευρισμός του Ιβάν Γέσιτς στο φιλικό της Νίκης με τον Πανελευσινιακό θα του στοιχήσει χρηματικό πρόστιμο, όπως ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ Νίκη, με τον πρόεδρο Ανδρέα Πάτση να δείχνει ότι σε θέματα πειθαρχίας είναι απόλυτος. Η προετοιμασία των «κυανολεύκων» για το φιλικό της Κυριακής με την ΑΕΚ συνεχίζεται χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Την ίδια ημέρα η Νίκη θα υποδεχθεί και τον σύλλογο «Φλόγα» δείχνοντας την κοινωνική της ευαισθησία.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Νίκη Ανδρέας Πάτσης είναι ένας άνθρωπος που «δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του», όταν πρόκειται για θέματα που αφορούν την πειθαρχία της ομάδας. Δεν χαρίζεται σε κανέναν ποδοσφαιριστή, που θα υποπέσει σε παράπτωμα ακόμη αν πρόκειται για έναν από τους πιο ποιοτικούς που υπάρχουν στο ρόστερ.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του Ιβάν Γέσιτς, που στο φιλικό της περασμένης Δευτέρας με τον Πανελευσινιακό στο Πανθεσσαλικό στάδιο επέδειξε αντιαθλητική συμπεριφορά. Ο Σέρβος μέσος εκνευρίστηκε με την υπόδειξη πλάγιου άουτ υπέρ των φιλοξενουμένων θεωρώντας τη λανθασμένη και πάνω στα νεύρα του κλώτσησε τη μπάλα. Αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τον κ. Πάτση και τους συνεργάτες του, καθώς μία τέτοια ενέργεια σε επίσημο αγώνα θα κόστιζε στον παίκτη την κίτρινη κάρτα.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ επιθυμεί από τους ποδοσφαιριστές να σέβονται τις αποφάσεις των διαιτητών, όποιες και αν είναι αυτές και το έδειξε τιμωρώντας τον Γέσιτς με χρηματικό πρόστιμο. Μάλιστα αυτό γνωστοποιήθηκε και από την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου με την κάτωθι ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου επιβάλει χρηματικό πρόστιμο στον ποδοσφαιριστή Γέσιτς Ιβάν, με την αιτιολογία της αντιαθλητικής συμπεριφοράς, στη φιλική αναμέτρηση της 19ης Αυγούστου με τον Πανελευσινιακό, στο Πανθεσσαλικό στάδιο».

Στο μεταξύ, η προετοιμασία της Νίκης συνεχίζεται υπό τις οδηγίες του Παναγιώτη Τζαναβάρα που εμφανίζεται ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών. Ο Έλληνας τεχνικός επεσήμανε στους παίκτες κάποια λάθη που έκαναν στο ματς με τον Πανελευσινιακό και τους ζήτησε να μην τα επαναλάβουν στο φιλικό της Κυριακής με την ΑΕΚ.

Το παιχνίδι θα έχει εορταστικό χαρακτήρα και με αυτό ξεκινούν ουσιαστικά οι εκδηλώσεις της «κυανόλευκης» ΠΑΕ για τα ενενηντάχρονα στου συλλόγου, οι οποίες θα διαρκέσουν όλη την περίοδο.

Τέλος, με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της Νίκης. Όπως έγινε γνωστό από τη διοίκηση έχουν διατεθεί περισσότερα από 600 εισιτήρια χωρίς σε αυτά να συμπεριλαμβάνονται οι μαθητικές κάρτες.

 

Κοντά στη «Φλόγα»

οι «κυανόλευκοι»

Την κοινωνική της ευαισθησία θα δείξει για ακόμη μία φορά η Νίκη. Συγκεκριμένα, οι «κυανόλευκοι» θα υποδεχθούν τους ανθρώπους του συλλόγου γονέων παιδιών με καρκίνο «Η Φλόγα» στο κυριακάτικο φιλικό με την ΑΕΚ, καλώντας παράλληλα τους φιλάθλους να ενισχύσουν οικονομικά έστω και με ένα ευρώ τον συγκεκριμένο σύλλογο που επιτελεί σημαντικό έργο.

Επίσης και ο προπονητής της ΑΕΚ Τραϊανός Δέλλας ζήτησε από τους ιθύνοντες της «Φλόγας» να φορέσει την Κυριακή μπλουζάκι με το λογότυπο του συλλόγου. Να σημειωθεί ότι το τηλέφωνο επικοινωνίας της «Φλόγας» είναι το 24210-24628 ενώ τα γραφεία της στο Βόλο βρίσκονται στη διεύθυνση Χαρισιάδου 3 (πρώην ΠΙΚΠΑ).

Από την πλευρά της η ΠΑΕ Νίκη εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε θέματα παιδιών που πάσχουν από καρκίνο, τάσσεται στο πλευρό όλων αυτών που ασχολούνται με τη φροντίδα τους και στηρίζει την προσπάθειά τους.

Εν προκειμένω, για να συμπαρασταθεί στον αγώνα χιλιάδων οικογενειών και παιδιών που παλεύουν με νεοπλασματικές ασθένειες, θα υποδεχθεί την Κυριακή 25 Αυγούστου, στη φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στη Νίκη Βόλου και την ΑΕΚ, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, τους ανθρώπους της «Φλόγας».

Ο Σύλλογος Γονέων Παιδιών με καρκίνο «Η Φλόγα», αγωνίζεται για τα δικαιώματα των παιδιών στη ζωή και στην υγεία. Προσφέρει θαλπωρή και αγάπη στα παιδιά και συμπαράσταση στις οικογένειες. Προσφέρει φιλοξενία στις οικογένειες και λειτουργεί το Σπίτι των Παιδιών στην Αθήνα. Λειτουργεί πρόγραμμα νοσηλείας στο σπίτι. Ενημερώνει υπεύθυνα την κοινωνία για να σπάσουν οι προκαταλήψεις.

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου λοιπόν, καλεί όλους τους φιλάθλους, την Κυριακή 25 Αυγούστου, να συμβάλλουν έστω και με ελάχιστο τίμημα ένα ευρώ, για το Σύλλογο Γονέων Παιδιών με καρκίνο «Η Φλόγα».

Άνθρωποι της «Φλόγας» με ειδικές κάλπες και παιδιά με τους κουμπαράδες τους, θα βρίσκονται στο Πανθεσσαλικό στάδιο, στην κεντρική πύλη και στις τρεις πεζογέφυρες. Σκοπός και υποχρέωσή μας είναι να βοηθήσουμε όλοι μας, στην προσπάθεια που κάνουν τα παιδιά να νικήσουν τον καρκίνο και να κερδίσουν τη ζωή».

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το