Αθλητισμός

Οφειλές και …Ζάκυνθος

Η τακτοποίηση των εκκρεμοτήτων και ο αγώνας της Τετάρτης απασχολούν τη Νίκη


Μια νέα εβδομάδα ξεκινά σήμερα Δευτέρα και είναι γεμάτη υποχρεώσεις για τη Νίκη. Οι «κυανόλευκοι» από τη μια μεριά θα πρέπει να τακτοποιήσουν τις οικονομικές εκκρεμότητες που προέρχονται από το παρελθόν και από την άλλη θα πρέπει να είναι έτοιμοι για τον αγώνα της επόμενης Τετάρτης με τη Ζάκυνθο για τον βόρειο όμιλο της Football League 2.

Μια ακόμη δύσκολη εβδομάδα περιμένει τη Νίκη σε πολλούς τομείς. Οι νέες οφειλές που προέκυψαν προέρχονται από υποθέσεις παλιότερες, οι οποίες τελεσίδικησαν την προηγούμενη εβδομάδα. Μάλιστα η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εξέδωσε σχετικές ανακοινώσεις, όπου αναφέρει ότι αν δεν καταβληθούν άμεσα τα χρήματα η βολιώτικη ομάδα κινδυνεύει με μηδενισμό από τα επόμενα παιχνίδια και με αφαίρεση βαθμών.

Βέβαια για να τεθεί σε ισχύ μια τέτοια απόφαση θα πρέπει πρώτα οι νομικοί σύμβουλοι των αντιδίκων να καταθέσουν σχετικό αίτημα στην Football League και Football League 2. Κάτι τέτοιο, όμως, θεωρείται ακραίο μέτρο και γίνεται μόνο σε περιπτώσεις, όπου οι σύλλογοι αδυνατούν να καταβάλλουν τα οφειλόμενα.

Στην περίπτωση της Νίκης δεν ισχύει κάτι τέτοιο, αφού ο Στράτος Γιδόπουλος προτίθεται να πληρώσει τα χρήματα αυτά είτε άμεσα, είτε με διακανονισμό, με το δεύτερο σενάριο να θεωρείται πιο πιθανό. Άλλωστε και οι αντίδικοι αυτό που θέλουν είναι να εισπράξουν τα χρήματα που τους οφείλονται κι όχι να μηδενίσουν τη Νίκη. Επομένως λύση αναμένεται να βρεθεί, αλλά θα πρέπει και πάλι να βρεθούν τα χρήματα, τα οποία πιθανότατα θα προέλθουν από τον ίδιο τον μεγαλομέτοχο, μια και δεν υπάρχει κάποιος άλλος για να διευκολύνει την κατάσταση.

Βέβαια το κακό σ’ αυτή την περίπτωση είναι ότι επηρεάζεται αρνητικά η τωρινή ομάδα κι όχι μόνο ψυχολογικά. Τα χρήματα δεν περισσεύουν στην ΠΑΕ Νίκη και αν πάνε στην αποπληρωμή των οφειλών, τότε είναι λογικό να μην επαρκούν για τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος. Επομένως η κατάσταση αυτή καθυστερεί και τις πληρωμές σε προπονητές και παίκτες, οι οποίοι θα χρειαστεί να κάνουν υπομονή.

Βέβαια στην παρούσα φάση τους απασχολεί έντονα ο αγωνιστικός τομέας. Την ερχόμενη Τετάρτη η Νίκη φιλοξενεί τη Ζάκυνθο και θα επιδιώξει να πάρει τους τρεις βαθμούς, που θα την κρατήσουν ψηλά στη βαθμολογία.

Έτσι οι «κυανόλευκοι» προετοιμάζονται εντατικά για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Αγωνιστική υποχρέωση δεν είχαν μέσα στο Σαββατοκύριακο, το οποίο όμως πέρασαν στο γήπεδο, αφού έγιναν κανονικά οι προπονήσεις. Ο Βέλικο Ντόβενταν προσπαθεί να προετοιμάσει την ομάδα τόσο αγωνιστικά, όσο και ψυχολογικά, αφού η ήττα με 2-0 από τον Εθνικό στη Φιλιππιάδα, έριξε το ηθικό των παικτών, που σίγουρα περίμεναν ένα καλύτερο αποτέλεσμα, αλλά απογοήτευσαν με την απόδοσή τους στον αγωνιστικό χώρο.

Οι Γιάννης Τσάγγαρης και Περικλής Μπουσινάκης εξακολουθούν να «πονοκεφαλιάζουν» τον Βέλικο Ντόβενταν, καθώς είναι τραυματίες. Πάντως ο Σέρβος τεχνικός θα περιμένει και τη σημερινή ημέρα προκειμένου να βγάλει πιο χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι δύο ποδοσφαιριστές και αν μπορέσουν να ενισχύσουν την ομάδα στην αναμέτρηση της ερχόμενης Τετάρτης.

Σήμερα η γενική

συνέλευση της

Ερασιτεχνικής Νίκης

Η διοίκηση της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου καλεί τα μέλη της σε έκτακτη Γενική Συνέλευση σήμερα Δευτέρα 28 Μαρτίου στην αίθουσα του Μεταξουργείου Ν. Ιωνίας με ώρα έναρξης τις 7.μ.μ. Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι τα παρακάτω:

1) Ενημέρωση της πορείας του συλλόγου και όλων των τμημάτων του. 2) Προετοιμασία για την τακτική εκλογοαπολογιστική συνέλευση του Μαΐου. 3) Ελεύθερη συζήτηση σε θέματα που αφορούν το σύλλογο και τις προοπτικές του.

Καλούνται τα μέλη, φίλαθλοι και γονείς να συμμετέχουν ενεργά με την παρουσία τους. Υπενθυμίζεται για όσους θέλουν να τακτοποιηθούν οικονομικά, πως η ελάχιστη συνδρομή είναι 2 ευρώ το μήνα, ενώ η εγγραφή νέων μελών είναι 10 ευρώ. Για εγγραφές νέων μελών και για τακτοποίηση συνδρομών οι φίλοι του συλλόγου μπορούν να ενημερώνονται από τα γραφεία της Ερασιτεχνικής Νίκης, στην οδό Μαιάνδρου 14 μέχρι και σήμερα τις ώρες 11:00-13:00, με τηλέφωνο επικοινωνίας το 24210 60320.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το