Τοπικά

Ξήλωσαν σίδερα 1 τόνου από δίκτυο του ΟΣΕ!

ΚΛΟΠΗ ΣΙΔΕΡΑ

Ενας ανήλικος (13χρονος) συνελήφθη χθες το απόγευμα στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, ενώ αναζητούνται δύο ακόμη συνεργοί του, ένας 20χρονος κι ένας αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, για κλοπή.

Ειδικότερα, οι τρεις τους αφαίρεσαν από υπαίθριο χώρο της παλιάς λαχαναγοράς στο Βόλο πέντε (5) τεμάχια σιδηροτροχιών μήκους δύο μέτρων το καθένα και πέντε (5) μεταλλικούς στρωτήρες, συνολικού βάρους 1.000 κιλών, τα οποία στη συνέχεια τα φόρτωσαν σε Ι.Χ. φορτηγό, ιδιοκτησίας του 20χρονου δράστη.

Κατά την αποχώρησή τους έγιναν αντιληπτοί από περιπολούντες αστυνομικούς και τράπηκαν σε φυγή εγκαταλείποντας το ανωτέρω όχημα. Μετά από καταδίωξη που ακολούθησε συνελήφθη ο 13χρονος, ενώ οι άλλοι δύο διέφυγαν.

Τα αφαιρεθέντα μεταλλικά αντικείμενα που ανήκουν σε ανενεργό δίκτυο του Οργανισμού Σιδηροδρόμων Ελλάδας (Ο.Σ.Ε.), κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν σε υπάλληλο του προαναφερόμενου οργανισμού. Επιπλέον, κατασχέθηκε το φορτηγό αυτοκίνητο.

Ο συλληφθείς, μετά από προφορική εντολή της κας Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Βόλου, αφέθηκε ελεύθερος λόγω της ανηλικότητας του.

Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το