Αθλητισμός

Ντελίριο ενθουσιασμού στην “πρώτη” της Νίκης

 

Μέσα σε ενθουσιώδη ατμόσφαιρα έγινε η πρώτη συγκέντρωση της Νίκης. Χιλιάδες φίλαθλοι αποθέωσαν διοίκηση, προπονητικό τιμ και ποδοσφαιριστές και έδωσαν την ώθηση για να πετύχει ο ιστορικός σύλλογος την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ. «Να βοηθήσουμε όλοι μαζί για να πετύχει η Νίκη τους στόχους της» δήλωσαν οι Παναγιώτης Τζαναβάρας, Ιβάν Γέσιτς και Δήμος Μανουσάκης. Ανανέωσε για έναν ακόμη χρόνο ο Τάσος Καρακούτσης.

 

Ρεπορτάζ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΡΙΣΙΛΑΣ

 

Ο κόσμος έκλεψε την παράσταση στην πρώτη συγκέντρωση της Νίκης. Έδωσε δυναμικό «παρών» στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού, που θύμιζε λες και η ομάδα έδινε επίσημο παιχνίδι. Οι φίλαθλοι ήταν ιδιαίτερα ενθουσιώδεις και αποθέωσαν τα μέλη της διοίκησης της ΠΑΕ, το προπονητικό τιμ και τους ποδοσφαιριστές  Άναψαν αρκετά καπνογόνα και έδωσαν το σύνθημα για την επόμενη χρονιά «Νίκη Α’ Εθνική θέλω να σε δω και ας τρελαθώ».

Φέτος η πρώτη συγκέντρωση των «κυανολεύκων» είχε πολλές καινοτομίες σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές. Οι ποδοσφαιριστές έμπαιναν ένας-ένας στον αγωνιστικό χώρο, παρουσιάζονταν από τον εκφωνητή στα μεγάφωνα και όπως ήταν φυσικό γνώρισαν την αποθέωση. Μάλιστα όταν παρουσιάστηκαν οι Ισπανοί Μιγκέλ Μασάνα και Αλφόνσο Ριβέρα από τα μεγάφωνα ακούγονταν το σύνθημα «Βίβα Εσπάνια» υπό τα χειροκροτήματα των θεατών.

Ο πρώτος που πάτησε το χορτάρι του κεντρικού γηπέδου στο Πανθεσσαλικό ήταν ο Τάσος Καρακούτσης, ο οποίος θα αγωνίζεται και τη νέα χρονιά με τη φανέλα της Νίκης. Μάλιστα χθες η διοίκηση της ΠΑΕ ανακοίνωσε και επίσημα την ανανέωση της συνεργασίας με τον έμπειρο τερματοφύλακα για ακόμη έναν χρόνο.

Στην «πρώτη» της Νίκης το «παρών» έδωσε ο πρόεδρος Ανδρέας Πάτσης, σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο και οι παράγοντες της ΠΑΕ, ο προπονητής της ομάδας Παναγιώτης Τζαναβάρας, ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργος Κουδούνης και ο προπονητής τερματοφυλάκων Γιάννης Ζαλαώρας.

Από τους «παλιούς» παρόντες ήταν οι Τάσος Καρακούτσης, Θεόδωρος Παπαδόπουλος, Χρήστος Τζιώρας, Αντώνης Πιτταράς, Σωτήρης Χάμος, Άγγελος Αργύρης και Κώστας Γεωργατζής, ενώ δεν μπορούσαν να λείψουν και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του καλοκαιριού: Μανώλης Αποστολίδης, Αλεξάντερ Βασίλιεβιτς, Δημήτρης Ζουλιώτης, Θανάσης Ρεπετσάς, Γιάννης Γκούμας, Μιγκέλ Μασάνα, Αλφόνσο Ριβέρα, Δήμος Μανουσάκης, Ιβάν Γέσιτς, Νιέγκος Γκολόσεβατς, Θωμάς Τσίτας, Νίκος Αναστασόπουλος, Πάρις Μπακάλης, Αλέξανδρος Μπιτσάκος, Κώστας Χαρτσιάς, Γιάννης Κορέτα και Βασίλης Πατσατζόγλου.

Στη συνέχεια όλη η «κυανόλευκη οικογένεια συγκεντρώθηκε μπροστά από τους πάγκους όπου τελέστηκε ο αγιασμός από τον πατέρα Σεραφείμ, ο οποίος ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία σε όλους. Άπαντες πέρασαν ένας-ένας μπροστά από τον πατέρα Σεραφείμ, με πρώτο τον Ανδρέα Πάτση, δεχόμενοι τις ευλογίες του.

Μετά ακολούθησε προπόνηση υπό τις οδηγίες του Παναγιώτη Τζαναβάρα με τον κόσμο να τους επευφημεί διαρκώς. Μάλιστα λίγο πριν την έναρξη της προπόνησης οπαδοί της Νίκης εκτόξευσαν στον ουρανό πυροτεχνήματα δίνοντας ξεχωριστό χρώμα στη χθεσινή πρώτη προπόνηση της ομάδας.

 

Τζαναβάρας: Εκπληκτική

η υποδοχή από τον κόσμο

Δεν πίστευε στα μάτια του ο Παναγιώτης Τζαναβάρας με τη δυναμική παρουσία των φιλάθλων στο Πανθεσσαλικό. Μάλιστα αυτό ήταν το πρώτο πράγμα που σχολίασε στις δηλώσεις του στους εκπροσώπους του Τύπου.

«Εκπληκτική υποδοχή. Μείναμε άναυδοι και ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κόσμο. Δείχνει τη μεγάλη του αγάπη για την ομάδα και εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο περνάει από το χέρι μας για να τον ευχαριστήσουμε όπως και τον κ. πρόεδρο και τη διοίκηση που προσπάθησε πάρα πολύ» τόνισε αρχικά ο Κορίνθιος τεχνικός για να προσθέσει:
«Είμαστε νέα ομάδα όλοι μας εδώ πέρα και χρειαζόμαστε σκληρή δουλειά για να πετύχουμε τους στόχους μας. Δε θέλω να πω πολλά πράγματα και πολλές κουβέντες. Χρειάζεται δουλειά και πειθαρχία για να κάνουμε μία ομάδα που θα ξέρει τι ζητάει μέσα στο γήπεδο τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση».

Όσον αφορά τις μεταγραφές ο κ. Τζαναβάρας: «Νομίζω ότι θα αποκτήσουμε ακόμη τρεις με τέσσερις παίκτες. Ξέρουμε πολύ καλά σε τι θέσεις. Στην άμυνα, στο κέντρο και στην επίθεση. Απ’ ότι βλέπεται έχουμε αποκτήσει και καλούς και εμπείρους παίκτες αλλά και νέους και ταλαντούχους, κάτι που συνηγορεί πως θα δουλέψουμε με ένα κράμα νέων παικτών και μέσα από αυτό θα βγάλουμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα».
Ο 49χρονος τεχνικός αποκάλυψε ότι η προετοιμασία θα γίνει μάλλον στα Τρία-Πέντε Πηγάδια: «Η ομάδα θα μείνει εδώ για δύο εβδομάδες και στο τέλος της επόμενης θα φύγει για προπονητικό κέντρο. Νομίζω είμαστε κοντά στα Τρία-Πέντε Πηγάδια της Νάουσας και θα μείνουμε εκεί για 15 μέρες. Στη συνέχεια θα επιστρέψουμε για το δεύτερο στάδιο και τα φιλικά όσο και για το δέσιμο της ομάδας».

Αισιόδοξοι Γέσιτς

και Μανουσάκης

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών της Νίκης στους εκπροσώπους του Τύπου μίλησαν οι Ιβάν Γέσιτς και Δημοσθένης Μανουσάκης. Αναλυτικά υπογράμμισαν τα εξής:

Ιβάν Γέσιτς: «Θέλω να πω ότι η Νίκη είναι μεγάλη ομάδα και είναι κάτι που το ήξερα και από πριν, αλλά φαίνεται και σήμερα (σ.σ. χθες). Νομίζω όλοι καταλαβαίνουμε τι πρέπει να κάνουμε και δεν θέλω να πω πολλά λόγια. Δικό μας χρέος είναι να δουλεύουμε και να συνεχίζουμε από εκεί που σταμάτησε η ομάδα πέρυσι πάντα με σκληρή δουλειά.
Κρίμα που δεν ανέβηκε η ομάδα πέρυσι γιατί ήταν μία από τις καλύτερες, αλλά ήταν και άτυχη. Έχει εκπληκτικό κόσμο και νομίζω ότι έπρεπε να βγει. Ξέρω πόσο αγαπάει την ομάδα και το είδα και στα δύο παιχνίδια που έπαιξα ως αντίπαλος. Το ήξερα και το έβλεπα. Μπορώ μόνο να πω ότι εμείς θα κάνουμε τη δική μας δουλειά. Αν είναι δίπλα μας δε φοβάμαι τίποτα».
Δημοσθένης Μανουσάκης: «Ήρθα σε μία ομάδα που έχει μεγάλη ιστορία, έχει λαό και έχει μεγάλους στόχους. Επιλεχθήκαμε όλοι μας για να καταφέρουμε τους στόχους που έχει βάλει η διοίκηση. Ελπίζουμε με τη βοήθεια του κόσμου που είναι υπέροχος και φάνηκε από την πρώτη μέρα να καταφέρουμε τον στόχο που έχει τεθεί. Προτίμησα τη Νίκη γιατί είναι μια ομάδα με στόχους πρωταγωνιστικούς και έχω μάθει στη ζωή μου να κάνω πρωταθλητισμό».

 

Τα νέα διαρκείας

της Νίκης

 

Ανακοίνωση για τα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2013-2014 εξέδωσε η ΠΑΕ Νίκη. Τα μπλοκ είναι χωρισμένα σε επτά κατηγορίες και στοιχίζουν ως εξής:

1. Gold VIP – Επετειακό: 200 θέσεις 400 ευρώ

2. Silver -Προνομιακό: 400 θέσεις 200 ευρώ

3. Blue – Economy: 400 θέσεις 150 ερυώ

4. Συνδεσμιακά: 200 θέσεις 90 ευρώ

5. Ανέργων: 100 θέσεις 80 ευρώ

6. Οικογενειακό: 200 θέσεις 250 ευρώ

7. Μαθητικό έως 17 ετών: 20 ευρώ

Για τα διαρκείας η ΠΑΕ Νίκη εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει πως ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την περίοδο 2013-2014 από σήμερα 22/7/2013 έως και 10/9/2013. Καλεί τους φιλάθλους της να γίνουν κι αυτοί κομμάτι της ιστορίας και να προμηθευτούν έγκαιρα τα εισιτήρια διαρκείας τους με όλα τα προνόμια που αυτά προσφέρουν. Λάβετε τη δική σας θέση στο Πανθεσσαλικό στάδιο, δίπλα στην αγαπημένη σας ομάδα.

Η διάθεση των καρτών διαρκείας θα πραγματοποιείται από το κέντρο πληροφορικής intered Βόλου, Τοπάλη 32 – Ερμού, 2ος όροφος. Το ωράριο λειτουργίας για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων θα είναι:

10:00 – 21:00 Καθημερινά

10:00 – 14:00 Σάββατο

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 24210 35060 και 24210 35039

Φαξ: 24210 35069

E-mail: [email protected]

Για να κατεβάσετε και να συμπληρώσετε την αίτηση αγοράς εισιτηρίου διαρκείας κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο:

«Αίτηση_Αγοράς_Εισιτηρίου_Διαρκείας»

Ενημερωθείτε για τα είδη των εισιτηρίων διαρκείας από την παρουσίαση στον παρακάτω σύνδεσμο:

«Παρουσίαση Εισιτηρίων Διαρκείας 2013-2014»

Σημειώνεται ότι εντός των επόμενων ημερών θα ανακοινωθεί η διαδικασία έκδοσης των μαθητικών καρτών διαρκείας».

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το