Photo Gallery, Αθλητισμός

Νέος πρόεδρος ο Δ. Καραγιάννης, ανακοινώνονται νέες μεταγραφές στον Ολυμπιακό Β.

Η επιστροφή του Μάριο Μπρέσκα στον Ολυμπιακό Β. συνοδεύτηκε με εξαιρετική εμφάνιση (φωτό Π. Γιάνναρος)

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, το οποίο είναι 7μελές και η θητεία του θα είναι μέχρι την γενική συνέλευση της 31ης  Ιανουαρίου. Θυμίζουμε, πως η παρούσα διοίκηση είναι διοίκηση Πρωτοδικείου και στο τέλος του μήνα, στην γενική συνέλευση της ΠΑΕ θα προκύψει σταθερή διοίκηση. Ο κ. Δημήτρης Καραγιάννης ηγείται της διοίκησης και επισήμως, πλέον, είναι ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε:

«Ανακοινώνεται το νέο 7μελές διοικητικό συμβούλιο της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός Βόλου 1937, η θητεία του οποίου ισχύει μέχρι την επόμενη γενική συνέλευση της 31ης Ιανουαρίου 2013.

1. Καραγιάννης Δημήτρης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος

2. Κωσταράς Θεόδωρος, υπεύθυνος εμπορικού τμήματος

3. Μπέικος Αθανάσιος, υπεύθυνος γραφείων Π.Α.Ε.

4. Ξηρακιάς Βασίλης, αντιπρόεδρος και υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος

5. Παπαεμμανουηλίδης Παντελής, υπεύθυνος οικονομικού

6. Ραΐδης Γιώργος, υπεύθυνος οργανωμένων φιλάθλων

7. Χατζηστυλιανός Στυλιανός, υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων, υπεύθυνος αγώνων & υπεύθυνος γηπέδου».

Ικανοποίηση για τη νίκη επί του Εργοτέλη

Η κατάκτηση των τριών βαθμών ήταν το ζητούμενο στην αναμέτρηση με τον Εργοτέλη και ο Ολυμπιακός Βόλου  κατάφερε να πάρει το «τρίποντο», να επιστρέψει στις νίκες και να δώσει χαρά στους φιλάθλους της ομάδας που έδωσαν δυναμικό «παρών» προχθές στο Πανθεσσαλικό.

Η ομάδα έβγαλε πάθος μέσα στο γήπεδο, είχε διάθεση, έδειξε αποφασιστικότητα, αλλά και αποτελεσματικότητα, που δεν είχε στα προηγούμενα ματς. Συγκριτικά ο Ολυμπιακός δημιούργησε λιγότερες κλασικές ευκαιρίες, σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια, ωστόσο πέτυχε δύο γκολ. Το πρώτο προήλθε από στημένη φάση, ενώ το δεύτερο είχε την σφραγίδα ενός δεινού σκόρερ, όπως είναι ο Πάτρικ Ογκουνσότο.

Ανασταλτικά η ομάδα λειτούργησε για μία ακόμη φορά εξαιρετικά, δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από τον Εργοτέλη, ενώ ακόμη και όταν έμεινε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Πινδώνη στο 76’, το αριθμητικό μειονέκτημα δεν φάνηκε.

Ο Μάριο Μπρέσκα στην επανεμφάνισή του με την φανέλα του Ολυμπιακού ύστερα από ενάμιση χρόνο είχε πολύ καλή παρουσία, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, καθώς στην επανάληψη ήταν λογικό να κουραστεί. Κι αυτό γιατί στο α’ μέρος έκανε πολλές κούρσες από τα δεξιά, έτρεξε πολλά χιλιόμετρα και δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως του λείπουν παιχνίδια. Ήταν όμως ο γνωστός Μπρέσκα για τους Βολιώτες φιλάθλους. Ο μπουκαδόρος, ο διεμβολιστής, ο παίκτης που δημιουργεί ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα, αυτός που πατά περιοχή και δεν διστάζει να σουτάρει.

Ο Σολάκης αγωνίστηκε 90 λεπτά, βοήθησε την ομάδα, δεν έχασε ωστόσο κάποια μεγάλη ευκαιρία. Όσο για τον Ογκουνσότο, είναι ένας ποδοσφαιριστής που έλειπε από τον Ολυμπιακό. Έχει το γκολ, είναι γρήγορος και αρκεί μία ευκαιρία για να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα.

Οι μέσοι του Ολυμπιακού έκαναν σπουδαία δουλειά στον ανασταλτικό τομέα, μην αφήνοντας κενούς χώρους που θα μπορούσαν να τους εκμεταλλευτούν οι παίκτες του Εργοτέλη.

Για την ιστορία να αναφέρουμε πως το σκορ άνοιξε για τον Ολυμπιακό στο 70’ ο Πινδώνης με κεφαλιά, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Μπρέσκα, ενώ το 2-0 πέτυχε στο 73’ ο Ογκουνσότο με σουτ μέσα από την περιοχή.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β.: Γκίτκος, Καρράς, Κατσιαρός, Γκότοβος, Γόγολος, Πινδώνης, Μπολάτι, Μπρέσκα (79′ Τσιάτσιος), Ογιαρμπίντε (58′ Ανιέτε), Μπακαγιόκο (49′ Ογκουνσότο), Σολάκης.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Αθανασίου, Τζανακάκης, Πίτσος, Γιοβάνοβιτς, Σαρρής, Γκαντιάγκα, Κοζορώνης (59′ Ευαγγέλου), Μπουχαλάκης (83′ Δωματάς), Ρομάνο (64’Λαμπίν), Χαντί, Ζάχορα.

Την Κυριακή με Ηρακλή Ψ.

Το πρωτάθλημα της Football League συνεχίζεται το προσεχές Σαββατοκύριακο με τον Ολυμπιακό να αγωνίζεται στα Ψαχνά με τον τοπικό Ηρακλή, ο οποίος ως γνωστόν έχει προπονητή τον πρώην τεχνικό των «ερυθρολεύκων», Γιώργο Βαζάκα. Η ομάδα της Εύβοιας παραμένει για 13 αγωνιστικές αήττητη, με την τελευταία ήττα να είναι αυτή από τον Εργοτέλη εντός έδρας για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» ξεκινά ουσιαστικά από σήμερα, με τον Σούλη Παπαδόπουλο να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες δύο ποδοσφαιριστών και συγκεκριμένα των Ανιέτε και Πινδώνη. Ο πρώτος είναι τιμωρημένος και είχε δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του στο ματς με τον Ηρακλή, ενώ ο δεύτερος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και θα απουσιάσει μία αγωνιστική.

Έρχονται Κωστούλας και Καπετάνος

Η μεταγραφική ενίσχυση του Ολυμπιακού Βόλου θα συνεχιστεί τις προσεχείς μέρες, όπως ανακοίνωσε και η ΠΑΕ μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της. Ο Θανάσης Κωστούλα, τα έχει βρει με τη διοίκηση της ΠΑΕ και εφόσον ξεπεραστεί ένα πρόβλημα που έχει προκύψει με το συμβόλαιό του με τον Αστέρα Τρίπολης θα υπογράψει στη συνέχεια στον Ολυμπιακό Βόλου. Η μεταγραφή θα πρέπει να θεωρείται τελειωμένη, με τον έμπειρο αμυντικό να ετοιμάζεται να επιστρέψει στην ομάδα από την οποία ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα, με σκοπό να «κρεμάσει» τα παπούτσια του στον Ολυμπιακό.

Σήμερα Τρίτη αναμένεται στο Βόλο και ο Κώστας Καπετάνος. Ο έμπειρος μέσος τα έχει βρει σε όλα με τον Ολυμπιακό και αυτό που απομένει είναι να …πέσουν και οι υπογραφές, για να ξεκινήσει προπονήσεις με τους «ερυθρόλευκους». Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά και ο Καπετάνος υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους «ερυθρόλευκους», η μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού δυναμώνει, ενώ θα επιστρέψει στην ομάδα άλλος ένας ποδοσφαιριστής που αποτελούσε μέλος του Ολυμπιακού τη χρονιά των επιτυχιών στη Σούπερ Λιγκ.

Στο στόχαστρο Μπάρκογλου και Χατζηπαντελίδης;

Η διοίκηση της ΠΑΕ επιδιώκει να φέρει στην ομάδα Έλληνες ποδοσφαιριστές, όπως αυτό ειπώθηκε και στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου διά στόματος του προέδρου της ΠΑΕ, κ. Δημήτρη Καραγιάννη. Πληροφορίες αναφέρουν πως στο στόχαστρο του Ολυμπιακού Βόλου βρίσκονται οι Γιώργος Μπάρκογλου και Χρήστος Χατζηπαντελίδης.

Ο Μπάρκογλου αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και τα δύο τελευταία χρόνια παίζει στην Κέρκυρα. Πέρυσι είχε 17 συμμετοχές με τους «Φαίακες», ενώ φέτος έχει αγωνιστεί σε 14 παιχνίδια. Πρόκειται για έμπειρο ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει παίξει σε πολλές ομάδες (Πανελευσινιακό, Παναιτωλικό, Άρη, Ακράτητο, Αιγάλεω, Ξάνθη, Καλαμαριά, Πανιώνιο και Λεβαδειακό).

Ο Χατζηπαντελίδης από την περίοδο 2011-12 αγωνίζεται στο κυπριακό πρωτάθλημα με την φανέλα της Νέας Σαλαμίνας (πέρυσι έπαιξε σε 30 παιχνίδια, σημειώνοντας 8 γκολ). Καλύπτει την αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής, ενώ μπορεί να παίξει και πίσω από τον σέντερ φορ. Είναι 31 ετών, ξεκίνησε τη καριέρα του από τον Αθηναϊκό, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε στον ΠΑΣ Γιάννινα, στον Ολυμπιακό Λευκωσίας, στη Νίκη Βόλου την περίοδο 2007-08, έχοντας 27 συμμετοχές και 13 γκολ, στην Καβάλα, στον Θρασύβουλο και στη Δόξα Δράμας.

Τις προσεχείς μέρες θα φανεί αν κάποιος από τους Μπάρκογλου και Χατζηπαντελίδη ή και οι δύο θα φορέσουν την φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου.

Ανακοίνωση του ΣΦΟΒ

Από τον ΣΦΟΒ λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Χαιρετίζουμε και συγχαίρουμε την ομάδα μας για τη μεγάλη νίκη επί του Εργοτέλη, καθώς και τους 6.000 και πλέον οπαδούς μας που έδωσαν βροντερό παρόν και το Πανθεσσαλικό έζησε στιγμές της Super League.

Το μήνυμα της συσπείρωσης και της μεγάλης αντεπίθεσης δόθηκε και όλοι μας διοίκηση, τεχνικό τιμ, παίκτες, οπαδοί θα στηρίξουμε τα μέγιστα για το μεγάλο στόχο που είναι η άνοδος.

Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα μεγάλο παιχνίδι εκτός έδρας στα Ψαχνά. Θα βρεθούμε και εκεί με κάθε μέσο για να κάνουμε το τοπικό γήπεδο έδρα μας και να χαρούμε μια ακόμη επιτυχία.

 

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το