Photo Gallery, Αθλητισμός

Νέα μεταγραφή για τη Νίκη

Μία ακόμη μεταγραφή πραγματοποίησε χθες η Νίκη. Οι «κυανόλευκοι» έκαναν δικό τους για τα επόμενα τρία χρόνια τον ηλικίας 19 ετών επιθετικό Μιχάλη Δούμπλατζη, που προέρχεται από την ομάδα της Προσοτσάνης. Τις επόμενες ημέρες θα αποκτηθούν και άλλοι παίκτες με τη διοίκηση να κάνει κρούσεις σε «ηχηρά» ονόματα. Με 24 ποδοσφαιριστές στην αποστολή η Νίκη αναχωρεί σήμερα για το Καρπενήσι όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ

Επένδυση για το μέλλον θεωρείται ο Μιχάλης Δούμπλατζης, το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Νίκης. Ο 19χρονος επιθετικός υπέγραψε χθες συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας τριών ετών με την ΠΑΕ του Βόλου κάνοντας το μεγάλο άλμα στην καριέρα του, μετά από μία παραγωγική χρονιά στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής, όπου πέτυχε 16 γκολ σε 25 συμμετοχές με την Προσοτσάνη.

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ είναι η κάτωθι: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση του 19χρονου επιθετικού, Μιχάλη Δούμπλατζη. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας. Ο Μιχάλης Δούμπλατζης την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στο Περιφερειακό πρωτάθλημα με την Προσοτσάνη και σε 25 παιχνίδια πέτυχε 16 γκολ. Ξεκίνησε από τον Ορφέα Χωριστής, ενώ για τρία χρόνια άνηκε στο δυναμικό της ομάδας Νέων της Δόξας Δράμας».

Από κει και πέρα η διοίκηση της Νίκη φέρεται να θέλει να φέρει παίκτες που θα κάνουν …πάταγο. Μάλιστα χθες η αθηναϊκή εφημερίδα Sportday είχε δημοσίευμα στο οποίο αναφερόταν πως ο Ανδρέας Πάτσης προσπαθεί να πείσει τον Νίκο Λυμπερόπουλο να μην «κρεμάσει» τα παπούτσια του, αλλά να βοηθήσει τη Νίκη στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, κάτι που εξ ορισμού είναι πολύ δύσκολο. Από την ΑΕΚ προέρχεται και ένα ακόμη «ηχηρό» όνομα που έχει ακουστεί για τη Νίκη, αυτό του Παντελή Καφέ.

Πάντως, πιο εφικτή δείχνει η περίπτωση του Γκαμπριέλ Λούκας Φαβάλι.  Ο Ιταλός μέσος έμεινε ελεύθερος από τον Λεβαδειακό, με τον οποίο αγωνίστηκε στο περσινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ και αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Επίσης για τη Νίκη έχει ακουστεί και ο αμυντικός Σπύρος Γόγολος που πέρυσι έπαιξε για λογαριασμό της Αναγέννηση Δερύνειας στην πρώτη κατηγορία του Παγκύπριου πρωταθλήματος.

Σε ότι αφορά τον Θανάση Τσίγκα, πληροφορίες αναφέρουν πως βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τη Βέροια. Εξάλλου, ο ίδιος θέλει να παίξει στη Σούπερ Λιγκ, ενώ σε δηλώσεις του υποστήριξε πως δεν έχει πρόταση από τη Νίκη.

 

Στο Καρπενήσι σήμερα η Νίκη

Για το Καρπενήσι αναχωρεί σήμερα στις 10 το πρωί η Νίκη για να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Ο Περικλής Αμανατίδης και οι συνεργάτες του, Σήφης Μωυσίδης και Κώστας Γρηγοριάδης θα έχουν μαζί τους 24 ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα τους: Ηλία Βούρα, Τάσο Καρακούτση, Ηρακλή Ρόππα, Σωτήρη Χάμο, Γκονσάλβες Ουέλινγκτον, Κώστα Φλίγκο, Βασίλη Καρατζά, Άγγελο Βέρτζο, Στέργιο Ψιάνο, Ανδρέα Μκρτσιαν, Γιώργο Λαζαρίδη, Παντελή Ριζογιάννη, Χρήστο Μήτση, Θεόδωρο Παπαδόπουλο, Χρήστο Χολέβα, Μανώλη Σκούφαλη, Αλέξανδρο Σούφλα, Τάσο Κυριάκο, Μπόζινταρ Τάντιτς, Μιχάλη Δούμπλατζη, Απόστολο Κεφαλά, Άγγελο Αργύρη, Αδάμ Τζανετόπουλο και Κώστα Γεωργαντζή. Τους τέσσερις τελευταίους ο κ. Αμανατίδης θα τους παρακολουθήσει και όταν η ομάδα επιστρέψει στη βάση της θα αποφασίσει αν θα παραμείνουν ή όχι.

Το πρώτο τεστ της Νίκης στο Καρπενήσι ήταν προγραμματισμένο για την Κυριακή με αντίπαλο τον Πλατανιά, αλλά μάλλον δεν θα γίνει. Οι «κυανόλευκοι» θα ζητήσουν τη ματαίωσή του διότι η τεχνική ηγεσία έκρινε πως ακόμη είναι πολύ νωρίς για φιλικό παιχνίδι.

 

Δήλωση Κ. Μπάιμπα

Ο νομικός κ. Κώστας Μπάιμπας με γραπτή του δήλωση επισημαίνει τα εξής: 

«Προς το σκοπό της ασφαλούς ενημέρωσης του φίλαθλου κοινού και σε συνέχεια της απάντησής μου από το βήμα της Γενικής συνέλευσης της εταιρείας το προηγούμενο Σάββατο, ως προς την αναφορά στο πρόσωπό μου για το χειρισμό ή μη χειρισμό υποθέσεων της ΠΑΕ στο παρελθόν και την υποχρέωση ή μη παράστασής μου στις δικαστικές επιτροπές και εν γένει δικαστήρια, διευκρινίζω τα εξής:

H επαγγελματική μου σχέση και συνεργασία με την εταιρεία, αρχής γενομένης από το 2003 μέχρι το 2009, με δύσκολες εργασιακές και οικονομικές συνθήκες, τηρήθηκε με ευλάβεια από την πλευρά μου. Από το Σεπτέμβριο του 2009 έως το Σεπτέμβριο του 2011,που κλήθηκα από τη διοίκηση του κ. Ιωαννίδη να χειριστώ το θέμα της χορήγησης του πιστοποιητικού συμμετοχής της ομάδας από την ΕΕΑ, διέκοψα κάθε συνεργασία με την ΠΑΕ για οποιοδήποτε δικαστήριο ή υπόθεσή της. Το διοικητικό και συνακόλουθα νομικό χειρισμό των υποθέσεων της ΠΑΕ (προσφυγές, καταγγελίες, πειθαρχικά) είχε φυσικά η τότε διοίκηση, καθώς και την αντίστοιχη ευθύνη για τις εκάστοτε επιλογές της ως προς την τυχόν νομική εκπροσώπησή της στα σχετικά δικαστήρια. Ομοίως από το Νοέμβριο του 2011 έως την αποχώρηση του κ. Δαλούκα, τη νομική εκπροσώπηση της ΠΑΕ στην Αθήνα σε όλα τα αθλητικά δικαστήρια προσφυγών είχε ο κ. Γκαγκάτσης και άλλοι συνάδελφοι της Αθήνας, κατά απόλυτη επιλογή της τότε διοίκησης και του κ. Δαλούκα».

 

Τα εισιτήρια διαρκείας

Με την ΠΑΕ να έχει θέσει ως στόχο την πώληση 2.000 εισιτηρίων διαρκείας ξεκινά η διάθεσή τους για τους φίλους της Νίκης. Τα νέα μπλοκ είναι τα Gold στα 400 ευρώ, τα Silver στα 250 ευρώ, τα Basic στα 200 ευρώ, τα Blue στα 120 ευρώ και τα Economy που ορίστηκαν στα 80 και 50 ευρώ κατά περίπτωση. Επίσης θα υπάρχουν 56 δωρεάν θέσεις για ΑμεΑ και Οικογενειακό εισιτήριο. Όπως διευκρινίστηκε παιδιά έως έξι ετών θα εισέρχονται στο γήπεδο δωρεάν. Επίσης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν με την αίτησή τους να δίνουν προκαταβολή το 50% της αξίας του εισιτηρίου και τα υπόλοιπα να τα καταβάλουν όταν το παραλάβουν.

Αιτήσεις για εισιτήρια οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν στα γραφεία του γηπέδου «Παντελής Μαγουλάς» καθημερινά 09.00-15.00 και 18.-21.00, καθώς και το Σάββατο από 09.00-14.00. Υπεύθυνος ορίστηκε ο κ. Μ. Κουρίδης.

 

Παραίτηση μέλους

από τη Δ.Ε. μπάσκετ

Ο κ. Γιώργος Παναγιωτίδης με επιστολή του στη «Θ» γνωστοποίησε ότι παραιτείται από μέλος της διοικούσας επιτροπής του τμήματος μπάσκετ της Νίκης, καθώς και από μέλος του Δ.Σ. των Νέων Αθλητών Νίκης.

Στο μεταξύ, γίνεται γνωστό πως τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας για την ομάδα μπάσκετ. Το μπλοκ κοστίζει 60 ευρώ το καθένα και περιλαμβάνει τους 13 εντός έδρας αγώνες του πρωταθλήματος και όσα ματς χρειαστεί να δώσει στη Ν. Ιωνία η Νίκη για το Κύπελλο Ελλάδος. Επίσης κυκλοφόρησαν και ορισμένα μπλοκ αξίας 100 ευρώ έκαστο για όσους επιθυμούν να συνδράμουν ακόμη περισσότερο στον σύλλογο.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το