Αθλητισμός

Με περισσότερες λύσεις η Νίκη στο παιχνίδι με τον Εθνικό Γαζώρου

NIKH22

Μειώνονται τα προβλήματα στη Νίκη ενόψει του κυριακάτικου παιχνιδιού με τον Εθνικό Γαζώρου για την 9η αγωνιστική του βορείου ομίλου της Football League. Ούτε χθες αισθάνθηκε ενοχλήσεις ο Σεϊμάν, που θα τεθεί κανονικά στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, ενώ και Ρεπετσάς ανεβάζει ρυθμούς έχοντας ξεπεράσει το πρόβλημα του τραυματισμού στο γόνατο.

Το μυαλό όλων στη Νίκη βρίσκεται στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Εθνικό Γαζώρου που θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό στάδιο. Οι «κυανόλευκοι» θα επιδιώξουν να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες τους και το θετικό για τον προπονητή Παναγιώτη Τζαναβάρα είναι ότι πλέον έχει περισσότερες λύσεις.

Ο Μίκαελ Σεϊμάν προπονήθηκε χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα και ως εκ τούτου τίθεται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για την αναμέτρηση με την σερραϊκή ομάδα. Επίσης, ο Θανάσης Ρεπετσάς έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στο γόνατό του και καθημερινά ανεβάζει ρυθμούς. Δεν αποκλείεται, λοιπόν, να κριθεί έτοιμος και να βρίσκεται τουλάχιστον στην 18άδα του αγώνα.

Μοναδικός απών συνεχίζει να είναι ο Άρης Σοϊλέδης, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στο χθεσινό δίτερμα δεν συμμετείχε ο Βαγγέλης Γκότοβος, που έχει «κληρονομήσει» ένα χτύπημα από το παιχνίδι με την Καβάλα. Ωστόσο, δεν συντρέχει ο παραμικρός λόγος ανησυχίας. Ο ικανός αμυντικός ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα περισσότερο για προληπτικούς λόγους. Εκτός απροόπτου σήμερα θα γυμναστεί κανονικά.

Η Νίκη είναι το φαβορί της κυριακάτικης συνάντησης για πολλούς λόγους. Κατ’ αρχάς ο Εθνικός Γαζώρου είναι ομάδα στα μέτρα της, κάτι που φάνηκε και στο παιχνίδι του Κυπέλλου ανάμεσα στις δύο ομάδες με αυτή του Βόλου να πανηγυρίζει την πρόκριση, παρότι ήταν φιλοξενούμενη.

Επίσης, η Νίκη διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας, ενώ εκμεταλλεύεται 100% τον παράγοντα έδρα. Οι ομάδες που έρχονται στο Πανθεσσαλικό περνούν δύσκολες στιγμές και δεν είναι τυχαίο ότι οι «κυανόλευκοι» έχουν κάνει το «τέσσερα στα τέσσερα» με τέρματα 13-0. Θυμίζουμε ότι η Νίκη «σάρωσε» με 5-0 τη Ζάκυνθο και 4-0 τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, ενώ πιο… τυχεροί στάθηκαν Τύρναβος και Ηρακλής Θεσσαλονίκης μια και έχασαν με το τιμητικό 2-0.

Από την άλλη πλευρά, ο Εθνικός Γαζώρου έχει να επιδείξει ως φιλοξενούμενος από μία νίκη και ισοπαλία, ενώ ηττήθηκε δύο φορές. Το μακεδονικό συγκρότημα πέρασε νικηφόρα από την Καβάλα με 2-1 και πήρε ένα βαθμό στο παιχνίδι με την Αναγέννηση Γιαννιτσών που έληξε ισόπαλο 1-1. Αντίθετα, έχασε τόσο από τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης με 2-0, όσο και από την Αναγέννηση Καρδίτσας, επίσης με 2-0.

Οι «κυανόλευκοι» του Βόλου είναι έτοιμοι να κάνουν το καθήκον τους και να πάρουν το «τρίποντο», που θα τους φέρει στην 1η θέση, έστω και για μία ημέρα, αφού ο αγώνας Ηρακλής-Κέρκυρα θα διεξαχθεί τη Δευτέρα. Φυσικά εύχονται να μην κερδίσει η Κέρκυρα, ώστε με δική τους επιτυχία να μονιμοποιηθούν στην κορυφή του βορείου ομίλου.

 

Απαλλάχθηκαν ΠΑΕ

και Γ. Ζαλαώρας

Αθώος κρίθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της Football League ο προπονητής τερματοφυλάκων της Νίκης Γιάννης Ζαλαώρας που σύμφωνα με το κατηγορητήριο η συμπεριφορά του προς το διαιτητικό τρίο του παιχνιδιού με τον Αιγινιακό ήταν υβριστική. Μαζί του απαλλάχθηκε και η ΠΑΕ Νίκη που είχε κληθεί σε απολογία ως συνυπεύθυνη.

Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η Πειθαρχική Επιτροπή της Football League απήλλαξε την ΠΑΕ Νίκη Βόλου και τον Ιωάννη Ζαλαώρα (διερμηνέας) από την αποδιδόμενη σε αυτούς πειθαρχική παράβαση, διότι δεν υπήρξε υβριστική συμπεριφορά έργω ή λόγω του ως άνω αξιωματούχου (αγώνας της 26-10-2013 με την ΠΑΕ Αιγινιακός)».

Εκδήλωση

του Blue Club

Εκδήλωση για τα νεότερα μέλη του διοργανώνει αύριο Σάββατο το Blue Club-Θύρα 3 «Παναγιώτης Ντοκούζης». Μάλιστα σε αυτή θα παρευρεθούν ο προπονητής της ανδρικής ομάδας Παναγιώτης Τζαναβάρας και ο τεχνικός διευθυντής Σέρτζιαν Τσέροβιτς, ενώ τη διοίκηση της ΠΑΕ θα εκπροσωπήσει ο κ. Άκης Μπούκλας. Η σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε από τον συγκεκριμένο σύνδεσμο φιλάθλων έχει ως εξής:

«Το Σάββατο στις 7 μ.μ. θα γίνει το πρώτο πάρτι γνωριμίας του «Insane Crew» που αποτελείται από τα νεότερα μέλη του συνδέσμου μας. Όλοι εκεί για μια βραδιά γεμάτη μουσική και συνθήματα. Το «παρών» θα δώσει ο εκπρόσωπος συνδέσμων της ΠΑΕ κ. Άκης Μπούκλας, ο προπονητής της ομάδας κ. Παναγιώτης Τζαναβάρας και ο κ. Σέρτζιαν Τσέροβιτς».

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το