Αθλητισμός

Κανονικά με Τύρναβο

 

 

Η ΠΑΕ Νίκη έκανε διακανονισμό με τον Μαυρουδή και θα παίξει κανονικά την Τετάρτη

Η υπόθεση του Μάριου Μαυρουδή απασχόλησε έντονα την ΠΑΕ Νίκη

 

 

 

Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση της Νίκης με τον Μάριο Μαυρουδή. Χθες ο Στράτος Γιδόπουλος έκανε διακανονισμό με τον ποδοσφαιριστή και η βολιώτικη ομάδα θα παίξει κανονικά την ερχόμενη Τετάρτη με τον Τύρναβο. Ωστόσο παραμένουν σε εκκρεμότητα οι οφειλές προς τους Σταμάτη Σαπαλίδη και Γιώργο Μπουτογιάννη, οι οποίες όμως  δεν είναι σε άμεση προτεραιότητα στην παρούσα φάση.

 

 

 

Τα χρέη παλιότερων ετών εξακολουθούν να ταλανίζουν την ΠΑΕ Νίκη. Το πιο πρόσφατο παράδειγμα αφορούν τρεις υποθέσεις οι οποίες έχουν τελεσιδικήσει στην Αθλητική Δικαιοσύνη. Η πιο σοβαρή ήταν αυτή του Μάριου Μαυρουδή. Το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας επιδίκασε το ποσό των 15.314 ευρώ στον ποδοσφαιριστή συν 300 ευρώ για δικαστική δαπάνη, τα οποία έπρεπε να καταβληθούν άμεσα, καθώς ο νομικός εκπρόσωπος του Μαυρουδή είχε ενεργοποιήσει τη διαδικασία για να μηδενιστεί η Νίκη στο ματς με τον Τύρναβο και να της αφαιρεθούν βαθμοί.

Το θέμα λοιπόν ήταν κατεπείγον και χθες ο Στράτος Γιδόπουλος ήρθε σε επαφή με τον δικηγόρο του νεαρού κυνηγού. Μετά από συζήτηση βρέθηκε η «χρυσή τομή» και συμφωνήθηκε να πληρωθούν τα οφειλόμενα με διακανονισμό. Έτσι η πλευρά του ποδοσφαιριστή δεν επέμεινε στην ενεργοποίηση της παραπάνω διαδικασίας και το παιχνίδι με τον Τύρναβο ορίστηκε κανονικά από την Football League και Football League 2.

Την τελευταία στιγμή, λοιπόν, η Νίκη ξεπέρασε έναν σημαντικό σκόπελο, αλλά η περιπέτεια δεν έχει τελειώσει. Σύμφωνα με απόφαση του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, οι «κυανόλευκοι» υποχρεούνται να πληρώσουν 12.232 ευρώ στον περσινό ποδοσφαιριστή της Σταμάτη Σαπαλίδη (συν 300 ευρώ για δικαστικά έξοδα) και 26.050 ευρώ (συν 300 ευρώ για δικαστική δαπάνη) στον Γιώργο Μπουτογιάννη, ο οποίος αγωνιζόταν στη βολιώτικη ομάδα την περίοδο 2007-2008 επί προεδρίας Κώστα Χρόνη.

Το παρήγορο είναι ότι οι δύο τελευταίες υποθέσεις δεν έχουν την ίδια προτεραιότητα, καθώς η πλευρά των παικτών δεν έχει ενεργοποιήσει αίτημα για μηδενισμό της Νίκης. Ωστόσο οι «κυανόλευκοι» οφείλουν να εξοφλήσουν τους εν λόγω ποδοσφαιριστές, προκειμένου να μην αντιμετωπίσουν πρόβλημα στις υπόλοιπες αγωνιστικές που απομένουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Τα έξοδα λοιπόν είναι αυξημένα για την ΠΑΕ και ο Στράτος Γιδόπουλος καλείται να βρει λύση σε μια ακόμη δύσκολη στιγμή για τον βολιώτικο σύλλογο.

 

Ανακοίνωση των οργανωμένων

Εκδρομή στον Τύρναβο ετοιμάζουν την ερχόμενη Τετάρτη οι οργανωμένοι οπαδοί της Νίκης. Για το λόγο αυτό εξέδωσαν σχετικές ανακοινώσεις. Το Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης» αναφέρει τα παρακάτω:

«Το πρωτάθλημα ακόμα δεν τελείωσε. Η ομάδα μας διατηρεί ακόμα ελπίδες για να διεκδικήσει την άνοδο. Το χρέος μας είναι να βρισκόμαστε κοντά της, όπως κάνουμε

από το 1924 έως σήμερα. Δεν έχουμε απαξιώσει ποτέ την ομάδα μας και ούτε πρόκειται να το κάνουμε, ποτέ δεν ξενερώσαμε, ποτέ δεν γυρίσαμε την

πλάτη στον ιστορικό μας σύλλογο, που εκπροσωπούσε και εκπροσωπεί τις αξίες και τα ιδανικά μας. Η Νίκη είναι κάτι πολύ παραπάνω από ομάδα, είναι κομμάτι

της ύπαρξής μας και εμείς ο κόσμος είμαστε η ανάσα και η ελπίδα της.

Στον επόμενο αγώνα με τον Τύρναβο η θέση μας είναι και πάλι στην κερκίδα για να τραγουδήσουμε πάνω απ όλα για την ιστορία και την περηφάνια μας, την τιμή του να είσαι Νικιώτης. Το Blue Club «Π. Ντοκούζης» καλεί τους Αδελφούς μας, που παραμένουν πιστοί και κοντά στην ομάδα, να δηλώσουν συμμετοχή στα γραφεία μας για την εκδρομή της Τετάρτης, έως το βράδυ της Δευτέρας 11/4. Όλος ο Βόλος μια αγάπη, μια ομάδα. Μόνο Νίκη Βόλου 1924».

Η ανακοίνωση των Blue Angels τονίζει τα εξής: «Ο Σ.Φ. Νίκης Βόλου «Blue Angels» οργανώνει εκδρομή για τον αγώνα με τον Τύρναβο, γιατί την ομάδα δεν την αφήσαμε ποτέ μόνη της. Παραμένουμε πιστοί στην ομάδα μας και δίπλα της μέχρι τέλους. Οι συμμετοχές ήδη ξεκίνησαν και θα γίνονται δεκτές στα γραφεία του συνδέσμου, Αναπαύσεως  24, μέχρι Τρίτη 12/4 το βράδυ. Όλοι εκεί…».

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το