Πρώτο Θέμα (old), Τοπικά

Και τρίτη συγκέντρωση την Πρωτομαγιά στο Βόλο

Αποφάσισε χθες η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Βόλου
Αποφάσισε χθες η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Βόλου

Κάλεσμα για τρίτη ανεξάρτητη απεργιακή συγκέντρωση την Πρωτομαγιά απευθύνει τα Ανεξάρτητο Κέντρο Αγώνα Εργατών (ΑΚΑΕ), στις 11 το πρωί, στην πλατεία Ελευθερίας.

Σε ανακοίνωση επισημαίνεται ότι «το ΑΚΑΕ παλεύει για την ενότητα της εργατικής τάξης στη βάση της και καλεί σε μια ανεξάρτητη ταξική εργατική απεργιακή συγκέντρωση την Πρωτομαγιά με το σύνθημα «Μια πορεία χωρίς γραφειοκρατία» ως έναν από τους απαραίτητους όρους μέσα στο εργατικό κίνημα για να αντιμετωπιστούν οι τραγικές συνέπειες της καπιταλιστικής χρεοκοπίας».

«Καλούμε κάθε συνειδητό εργάτη κι εργάτρια, άνεργο κι αποκλεισμένο να ενώσουμε τη φωνή μας και της δράση μας στο μόνο εφικτό πολιτικό στόχο της γενικής πολιτικής απεργίας διαρκείας για να συντρίψουμε μνημόνια, εργοδοσία, κράτος, φασίστες και αφεντικά για την εξουσία των εργατικών μας συμβουλίων. Για μια κοινωνία καθολικής χειραφέτησης», τονίζει το Κέντρο Αγώνα.

Σημειώνεται ότι απεργιακές συγκεντρώσεις για την Πρωτομαγιά έχουν ήδη εξαγγείλει το Εργατικό Κέντρο Βόλου, στις 09.30 το πρωί στην πλ. Ελευθερίας και το ΠΑΜΕ στις 10.30 π.μ. στην πλατεία Πανεπιστημίου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το