Photo Gallery, Πολιτισμός

«Κάτι ψήνεται» στο Βόλο

 

 

Η Ιωάννα, ο Γιάννης, η Χαρούλα, ο Δημήτρης και η Χρυσάνθη γύρω από το τραπέζι τού «Κάτι ψήνεται» που στρώθηκε για μια εβδομάδα στο Βόλο
Η Ιωάννα, ο Γιάννης, η Χαρούλα, ο Δημήτρης και η Χρυσάνθη γύρω από το τραπέζι τού «Κάτι ψήνεται» που στρώθηκε για μια εβδομάδα στο Βόλο

Η τηλεοπτική εκπομπή από 4 έως 8 Μαρτίου στρώνει τραπέζι στην πόλη μας

Την εβδομάδα 4 με 8 Μαρτίου, το «Κάτι ψήνεται», η τηλεοπτική εκπομπή μαγειρικής που προβάλλεται από το κανάλι Alpha στις 20:00, ταξιδεύει στο Βόλο με την Ιωάννα, το Γιάννη, τη Χαρούλα, το Δημήτρη και τη Χρυσάνθη να μπαίνουν στις κουζίνες τους με στόχο το έπαθλο των €1.500 που κερδίζει ο καλύτερος οικοδεσπότης.

Πρώτη στην κουζίνα, τη Δευτέρα 4 Μαρτίου, μπαίνει η Ιωάννα, μια γυναίκα που αγαπάει τα παιχνίδια αγώνων ταχύτητας προσπαθώντας να ανταγωνιστεί το σύζυγό της. Την Τρίτη το δεύτερο δείπνο της παρέας οργανώνει ο Γιάννης, ένας κομμωτής των Ειδικών Δυνάμεων και των Αλεξιπτωτιστών που προσγειώνεται στην κουζίνα του για να ετοιμάσει το «Ναπολεόν», την «Κότα του Στρογκανόφ» και ένα «Καραμελωμένο Brownie» γεμάτο γλύκα. Την Τετάρτη, τη δική της μάχη στην κουζίνα δίνει η Χαρούλα, φοιτήτρια της Αρχιτεκτονικής, η οποία ζει στο Βόλο εδώ και έξι χρόνια. Η Χαρούλα, όπως υποστηρίζει, έμαθε πολλά μαγειρικά μυστικά από μια καλή της φίλη και συμφοιτήτρια, τη Θεοδότη. Την Πέμπτη 7 Μαρτίου τη μαγειρική κουτάλα πιάνει ο Δημήτρης, φοιτητής Μηχανολογίας και δεινός ποδηλάτης, ο οποίος γνωρίζει, όπως υποστηρίζει, το ίδιο καλά και τα κατατόπια της κουζίνας του. Τέλος, την Παρασκευή 8 Μαρτίου μαγειρική αυλαία ρίχνει η Χρυσάνθη, η τελευταία οικοδέσποινα της εβδομάδας. Η Χρυσάνθη πέρα από την αγάπη που έχει για τους ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς τα τελευταία χρόνια έχει κάνει και πολλά χιλιόμετρα μέσα στην κουζίνα της. Η τελευταία οικοδέσποινα της εβδομάδας μπαίνει στην κουζίνα και ετοιμάζει στους δικούς της μοντέρνους, αλλά και παραδοσιακούς ρυθμούς, τα τρία πιάτα της. Σύμφωνα με την ίδια, οι φίλοι της αλλά και ο αγαπημένος της αρραβωνιαστικός μένουν πάντα ικανοποιημένοι από τις δημιουργίες της.

Όλες οι συνταγές, καθώς και η βαθμολογία των διαγωνιζομένων, είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της εκπομπής www.katipsinetai.gr.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

1 Comment

Μοιραστείτε το