Photo Gallery, Πολιτική

“Η χώρα θα τα καταφέρει”

Τόνισε ο πρωθυπουργός σε εκδήλωση για τους νέους αγρότες

Δημιουργείται μια νέα ταυτότητα η οποία επενδύει σε ποιότητακαινοτομία


Δεν είναι απαισιόδοξα τα πράγματα στη χώρα μαςδημιουργείται μια νέα ταυτότητα η οποία επενδύει στην ποιότητα και την καινοτομία“, τόνισε ο πρωθυπουργός, μιλώντας σε εκδήλωση για τους νέους αγρότες. Ο Γ. Παπανδρέου σημείωσε ότιη Ελλάδα κατάφερε και δεν χρεοκόπησε με τις δυνάμεις του λαού“, καλώντας τους παριστάμενους να είναιαισιόδοξοι ότι η χώρα θα τα καταφέρει“.

Ο πρωθυπουργός επισήμανε τοοριστικό τέλος στο σαθρό μοντέλο ανάπτυξης το οποίο έπνιξε την Ελλάδα στα χρέη και άφησε τον αγροτικό τομέα στην τύχη τουκαι έκανε αναφορά για τηνκρατικοδίαιτη επιχειρηματικότητα και για συνεταιρισμούς, που μολύνθηκαν από τα πελατειακό σύστημα“.

Το μήνυμα του ήταν ότιγυρίζουμε σελίδα“, ενώ πρόσθεσε ότι οι νέοι αγρότεςμε τις καινοτόμες ιδέες τους και τις προσπάθειες τους δημιουργούν από μόνοι τους κλίμα αισιοδοξίας“.

Τέλος, κάλεσε όλους τους πολίτες να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.

Εν τω μεταξύ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ. Πεταλωτής αποσαφήνισε ότι “δεν μιλάμε για μισθούς και συντάξεις”, αναφορικά με τα διορθωτικά μέτρα για το 2011 και τόνισε ότι “σαφώς και βγαίνει το πρόγραμμα, γιατί υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις”.

Ερωτηθείς δε αν στα διορθωτικά μέτρα θα εμπεριέχονται αύξηση ΦΠΑ και έμμεσων φόρων, δήλωσε ότι θα αφορούν σε διαρθρωτικές αλλαγές και περιστολή των δαπανών και σημείωσε πως οι αποφάσεις θα σχεδιαστούν και θα ανακοινωθούν αρμοδίως.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το