Αθλητισμός

Ημέρα Κυπέλλου για τη Νίκη που παίζει εκτός έδρας με τον Απόλλωνα Σμ.

00NIKH BOLOU1

Ημέρα Κυπέλλου είναι η σημερινή για τη Νίκη. Οι «κυανόλευκοι» του Βόλου δίνουν τον πρώτο τους αγώνα για τη φάση των «16» του θεσμού αντιμετωπίζοντας στο γήπεδο της Ριζούπολης τον Απόλλων Σμύρνης. Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 17.30 και θα καλυφθεί τηλεοπτικά από τον OTE Sport 4. Στόχος της Νίκης ένα καλό αποτέλεσμα που θα δίνει ελπίδες πρόκρισης εν όψει της ρεβάνς του Πανθεσσαλικού σταδίου. Εκτός αποστολής έμεινε ο Γιώτας λόγω προβλήματος στον προσαγωγό. Απόντες και οι Σοϊλέδης, Ισαάκ. 

Για την Αθήνα αναχώρησε χθες το μεσημέρι η αποστολή της Νίκης, εν όψει του σημερινού εκτός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος. Οι «κυανόλευκοι» του Βόλου θέλουν να δείξουν το καλό τους αγωνιστικό πρόσωπο και να πάρουν ένα αποτέλεσμα που θα τους δίνει βάσιμες ελπίδες για πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Θυμίζουμε, ότι η ομάδα που θα περάσει στους «8» από αυτό το ζευγάρι θα αντιμετωπίσει στη συνέχεια έναν εκ των Ηρακλή Θεσσαλονίκης ή ΠΑΟΚ.

Η Νίκη προέρχεται από δύο συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα στο πρωτάθλημα. Την εντός έδρας «λευκή» ισοπαλία με τον Εθνικό Γαζώρου και την ήττα με 2-1 από τον Πιερικό στην Κατερίνη. Όμως οι ποδοσφαιριστές της δεν είναι δυνατόν να έχουν ξεχάσει τη μπάλα που ξέρουν και σήμερα τους δίνεται η δυνατότητα να το αποδείξουν.

Βέβαια δεν θα έχουν εύκολο έργο απέναντι σε μία ομάδα της Σούπερ Λιγκ (έστω και αν αυτή παραταχθεί με αρκετούς αναπληρωματικούς). Ωστόσο, η καλή Νίκη μπορεί να φέρει εις πέρας την αποστολή της. Είναι κάτι που το έκανε και στον προηγούμενο γύρο του Κυπέλλου, όπου απέκλεισε μία άλλη ομάδα της μεγάλης κατηγορίας, τον Πανθρακικό.

Η προετοιμασία της Νίκης ολοκληρώθηκε χθες το πρωί με μία δυσάρεστη έκπληξη για τον τεχνικό Παναγιώτη Τζαναβάρα που αναγκάστηκε να αφήσει εκτός αποστολής τον Κώστα Γιώτα διότι υπέστη τράβηγμα στον προσαγωγό στην προπόνηση. Φυσικά, απόντες από το σημερινό ματς είναι και οι Σοϊλέδης (διανύει περίοδο αποθεραπείας) και Ισαάκ (είναι τιμωρημένος λόγω της αποβολής του στην Κατερίνη).

Όσον αφορά την πιθανή ενδεκάδα της Νίκης, κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να είναι ο Αποστολίδης. Οι Ζουλιώτης (δεξιά) και Παπαδόπουλος (αριστερά) θα τοποθετηθούν στα άκρα της άμυνας, ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα συνθέσουν οι Γκότοβος και Ρεπετσάς. Αμυντικοί χαφ θα είναι δύο εκ των Μπακάλη, Σεϊμάν, Ακασού, Αναστασόπουλου με πιθανότερους τους πρώτους, ενώ στον άξονα και έχοντας πιο ελεύθερο ρόλο θα βρίσκεται ο Γέσιτς. Από τα δεξιά θα επιχειρεί ο Μανουσάκης και από τα αριστερά ο Ανιέτε. Τέλος, στην κορυφή της επίθεσης θα χρησιμοποιηθεί ο Τζιώρας.

Εκτός των παραπάνω 13 παικτών, στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας είναι και οι: Ταΐρης, Αργύρης, Τσίτας, Πιτταράς, Χαρτσιάς, Μπιτσάκος και Πατσατζόγλου.

* Για τους φίλους της Νίκης που ταξιδέψουν σήμερα στην Αθήνα για να βρεθούν κοντά στην αγαπημένη τους ομάδα θα υπάρχει εκδοτήριο που θα λειτουργήσει έξω από τη θύρα 3 του γηπέδου της Ριζούπολης. Πάντως, η είσοδός τους θα γίνει από τις θύρες 6-7, ενώ το εισιτήριο κοστίζει 15 ευρώ.

 

Αφήνει έξω

τους βασικούς

ο Απόλλων

Στον Απόλλωνα Σμύρνης είτε δεν υπολογίζουν τη Νίκη, είτε δεν ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για τον θεσμό του Κυπέλλου. Αυτό φαίνεται από τις επιλογές του προπονητή Λόρι Σάντσεζ που άφησε εκτός αποστολής τους οκτώ από τους 11 ποδοσφαιριστές που ξεκίνησαν βασικοί στο ματς με τον Παναθηναϊκό.

Οι Τζόρβας, Αργυρόπουλος, Άλβαρεζ, Δεληζήσης, Κανακούδης, Καμαρά, Κόρμπος και Πετρόπουλος θα παρακολουθήσουν τον αγώνα από την εξέδρα, καθώς η 18άδα απαρτίζεται από τους: Γκόμεζ, Γουμάγια, Χατζηζήση, Παντελιάδη, Διαμάντη, Σιγάλα, Δημογιάννη, Παπαζαχαρία, Βέρτζο, Τσεμπερίδη, Μπέντα, Μίνγκα, Έγκον, Τσιλιγκίρη, Φαρινόλα, Μπάρκογλου, Τσοκάνη και Μπλάζεκ.

 

 

Ο Φώτης διαιτητής

στο Νίκη-Γιαννιτσά

Την ερχόμενη Δευτέρα (6 μ.μ.) η Νίκη θα υποδεχθεί στο Πανθεσσαλικό στάδιο την Αναγέννηση Γιαννιτσών στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του βορείου ομίλου της Football League. Διαιτητής στο παιχνίδι αυτό ορίστηκε ο κ. Στυλιανός Φώτης της ΕΠΣ Εύβοιας. Βοηθοί του θα είναι οι κ.κ. Σταύρος Ρουμπής και Κωνσταντίνος Κωνστάντιος της ίδιας Ένωσης. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο κ. Ιωάννης Μπλούνας της ΕΠΣ Φθιώτιδας, ενώ παρατηρητής διαιτησίας ο κ. Γρηγόριος Ρόντσης, που ανήκει στην ΕΠΣ Καστοριάς.

 

 

ΠΙΘΑΝΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

 

Γηπ. Ριζούπολης

Ώρα 17.30

(OTE Sport 4)

 

ΑΠΟΛΛΩΝ

1. Γκόμεζ

2. Χατζηζήσης

11. Διαμάντης

33. Παπαζαχαρίας

55. Βέρτζος

4. Τσεμπερίδης

24. Τσοκάνης

10. Τσιλιγκίρης

14. Μίνγκας

21. Μπάρκογλου

18.  Φαρινόλα

Προπονητής:

Λ. Σάντσεζ

 

ΝΙΚΗ

30. Αποστολίδης

2. Ζουλιώτης

3. Παπαδόπουλος

13. Γκότοβος

25. Ρεπετσάς

4. Μπακάλης

82. Σεϊμάν

11. Μανουσάκης

20. Ανιέτε

6. Γέσιτς

66. Τζιώρας

Προπονητής:

Π. Τζαναβάρας

 

Διαιτητής: Δασκαλόπουλος (Κορίνθου)

Βοηθοί: Κουρομπύλια (Δυτ. Αττικής), Βλάσσης (Λασιθίου)

4ος διαιτητής: Βάτσιος (Δυτ. Αττικής)

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το