Αθλητισμός

Σε πειθαρχικό παράπτωμα υπέπεσαν τρεις παίκτες του Ολυμπιακού Β.

ol-5-12

Στην αναμέτρηση της Κυριακής με την Επισκοπή στο Ρέθυμνο στρέφεται αποκλειστικά η προσοχή των παικτών του Ολυμπιακού Βόλου, με τους «ερυθρόλευκους» να επιδιώξουν συνέχεια στις επιτυχίες, απέναντι σε μια ομάδα που παρουσιάζει σκαμπανεβάσματα στη απόδοσή της και σε κάθε ματς είναι ικανή για το καλύτερο, αλλά και το χειρότερο. Το καλό κλίμα στην ομάδα ήρθε να διαταράξει το πειθαρχικό παράπτωμα, στο οποίο φέρεται ότι υπέπεσαν οι Γιανίκ Γενγκά, Εγκούτου Ολίσε και Δημήτρης Κόμνος, παραβιάζοντας το ωράριο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις ποδοσφαιριστές ξενύχτησαν το βράδυ της Δευτέρας (την Τρίτη η ομάδα είχε ρεπό), παραβιάζοντα το ωράριο. Έτσι, χθες δόθηκε εντολή από τη διοίκηση οι παίκτες να προπονηθούν μόνοι τους και θα κληθούν από τους διοικούντες να δώσουν εξηγήσεις.

Χθες οι Γενγκά, Ολίσε και Κόμνος έκαναν πρόγραμμα μόνοι τους και σήμερα θα ξεκαθαρίσει τι μέλλει γενέσθαι. Αν δηλαδή θα λάβουν μέρος στην προπόνηση η οποία είναι προγραμματισμένη στις 2 μ.μ. στις αθλητικές εγκαταστάσεις στην Άλλη Μεριά ή θα συνεχίσουν να γυμνάζονται μόνοι τους.

Πάντως, τόσο ο Ολίσε όσο και ο Γενγκά έχουν αποθεραπευτεί πλήρως, δεν αισθάνονται τη παραμικρή ενόχληση, ωστόσο, παραμένει άγνωστο αν θα τεθούν στη διάθεση του Μανουέλ Ρόκα για το παιχνίδι με την Επισκοπή, από τη στιγμή που δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα τιμωρηθούν, εφόσον αποδειχθεί πως παραβίασαν το ωράριο το βράδυ της Δευτέρας.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει καλή παράδοση στην Κρήτη, όταν καλείται να αντιμετωπίσει ομάδες από τη νησί, ενώ θα πρέπει να θυμίσουμε πως τη μοναδική ήττα τη φετινή αγωνιστική περίοδο οι «ερυθρόλευκοι» τη γνώρισαν στα Χανιά από την τοπική ομάδα (2-1).

Έκτοτε, πάντως, ο Ολυμπιακός δεν έχει χάσει στα τρία εκτός έδρας παιχνίδια που ακολούθησαν, σημειώνοντας δύο νίκες κόντρα σε Παναχαϊκή και Παναιγιάλειο και μία ισοπαλία με τον Ηρακλή Ψαχνών. Μάλιστα, θα πρέπει να τονίσουμε πως σε κανένα από τα παραπάνω παιχνίδια η εστία των «ερυθρολεύκων» δεν παραβιάστηκε, με την ομάδα να έχει πολύ καλή ανασταλτική λειτουργία.

Όσον αφορά το σχήμα, αλλά και την τακτική που θα ακολουθήσει ο Ολυμπιακός στο ματς με την Επισκοπή είναι ακόμη νωρίς να το γνωρίζουμε, ωστόσο, όπως όλα δείχνουν σε ένα ακόμη παιχνίδι η τεχνική ηγεσία αναμένεται να προβεί σε ορισμένες αλλαγές στην ενδεκάδα. Στην προπόνηση της Παρασκευής ο Μανουέλ Ρόκα αναμένεται να δείξει τις προθέσεις του, όταν και θα δοκιμάσει στο οικογενειακό δίτερμα το σχήμα που σκοπεύει να παρατάξει.

 

Ο Τζοβάρας

«σφυρίζει»

με Επισκοπή

Ορίστηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι διαιτητές των αγώνων της 11ης αγωνιστικής στη Football League. Την αναμέτρηση του Ολυμπιακού Βόλου στο Ρέθυμνο με την Επισκοπή θα διευθύνει ο κ. Γιώργος Τζοβάρας από την ΕΠΣ Φθιώτιδας, με βοηθούς τους κ.κ. Ανέστη Δουδούμη και  Χρήστο Δόσκορη από την ίδια Ένωση. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο κ. Κυριάκος Ντοκάκης από τα Χανιά.

 

Η ΠΑΕ συλλυπείται

τον Αχ. Μπέο

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου εκφράζει τα συλλυπητήρια της στον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ Αχιλλέα Μπέο για τον θάνατο της μητέρας του. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της για το θάνατο της πολυαγαπημένης μητέρας του πρώην προέδρου της ομάδας Αχιλλέα Μπέου, Αργυρώ. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια της εκλιπούσας και αποφάσισε όπως καταθέσει στεφάνι στη κηδεία της».

 

Το Δ.Σ. των

«Μυρμιδόνων»

Συγκροτήθηκε σε σώμα το Διοικητικό Συμβούλιο της Λέσχης Φίλων Ολυμπιακού Βόλου οι «Μυρμιδόνες». Η σύνθεση του Δ.Σ. των «Μυρμιδόνων» έχει ως εξής: Πρόεδρος Παρασκευάς Μπουντούκος, Α’ αντιπρόεδρος Βασίλης Γκογκινούδης, Β’

αντιπρόεδρος Ιωάννης Παπάζογλου, γενικός γραμματέας Δήμος Τάσιος, ταμίας Ηλίας Μεταφτσής, μέλη Κωνσταντίνος Νάνος και Παναγιώτης Καρασταμάτης.
Η νέα διοίκηση των Μυρμιδόνων ενημερώνει ότι οι εγγραφές νέων μελών καθώς και οι παραγγελίες για τις χειμερινές μπλούζες και τα μπουφάν της λέσχης γίνονται κάθε μέρα από τις 17.00 έως τις 22.00 στα γραφεία των Μυρμιδόνων (Αναλήψεως 40-42) στο Οξυγόνο.

 

ΣΦΟΒ: Ήρθε η ώρα

της εκδίκησης

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΦΟΒ με αφορμή τη συνέντευξη Τύπου του προέδρου και μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, κ. Δημήτρη Καραγιάννη, ο οποίος όνισε πως ο βολιώτικος σύλλογος είναι δικαιωμένος μετά και την απόφαση ανάκλησης της εκκαθάρισης της εταιρίας από το αρμόδιο Υπουργείο. Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΦΟΒ:

«Μετά την γνωστοποίηση στον κόσμο του Ολυμπιακού για την υπουργική απόφαση, ομολογία βόμβα για την πολιτική δίωξη που υπέστη η ομάδα μας στις 23 Αυγούστου 2011, πλέον μπορούμε να μιλάμε για πλήρη ηθική αποκατάσταση και δικαίωση.
Τώρα ανοίγει διάπλατα ο δρόμος της δικαιοσύνης. Ανοίγει ο δρόμος της εκδίκησης, της σύγκρουσης και της δικής μας δίωξης ποινικής και αστικής κατά των πάντων που ενεπλάκησαν, που σιώπησαν και συνέργησαν στο έγκλημα.
Θα αναφέρουμε τι έχασε η ομάδα μας στα τρία αυτά χρόνια, τον ένα χρόνο που δεν αγωνίζονταν σε καμία κατηγορία και τα άλλα δύο χρόνια πέρσι και φέτος που αγωνίζεται στα… βοσκοτόπια της Β΄ Εθνικής.
1. Την πρωταγωνιστική παρουσία στη Σούπερ Λιγκ, με τη σίγουρη έξοδο τουλάχιστον στο Europa League όλες τις χρονιές, σύμφωνα με τα αγωνιστικά δεδομένα της Σούπερ Λιγκ.
2. κάποιες χιλιάδες νέους οπαδούς και νέα παιδιά από την πόλη μας και χιλιάδες φίλους στην Ελλάδα
3. Είκοσι πέντε παικταράδες της εποχής εκείνης που στοίχιζαν κάποια εκατομμύρια ευρώ, τους οποίους έκαναν πλιάτσικο, φίλοι, εχθροί και προδότες πρόεδροι ομάδων.
4. Χάθηκε το μεγάλο ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν, όπου η ομάδα μας άρχιζε να γράφει ευρωπαϊκή ιστορία και απώλεσε τουλάχιστον 1.000.000 ευρώ.
5. Με δεδομένο τους ισολογισμούς και τα έσοδα της ΠΑΕ το 2011 χάθηκαν πάνω από 20.000.000 ευρώ έσοδα αυτά τα τρία χρόνια.
6. Πληγώθηκε το κύρος του συλλόγου
7. Συκοφαντήθηκαν, κατηγορήθηκαν άνθρωποι και μέτοχοι της ΠΑΕ
8. Ο Βόλος ποδοσφαιρικά μαράζωσε, χάθηκαν πάνω από 120 θέσεις εργασίας, καθώς και δεκάδες χιλιάδες οπαδοί φιλοξενούμενων ομάδων που κατέκλυζαν τα μαγαζιά της πόλης μας και έδιναν ζωή, ζωντάνια και χρήμα.
9. Το Πανθεσσαλικό γύρισε στα χρόνια της εγκατάλειψης και των προβλημάτων, αφού παρατήθηκε από επισκευές και έργα αισθητικής και λειτουργικής παρέμβασης
Το κέρδος όμως από όλη αυτή την περιπέτεια ήταν η μεγάλη συσπείρωση του κόσμου, ο οποίος με δύναμη και πίστη στήριξε και στηρίζει την ομάδα και την οδηγεί μαζί με τη διοίκηση και τους παίκτες στα σαλόνια της Σούπερ Λιγκ.
Τέλος, ο Θεός αργεί αλλά δεν λησμονεί.
Το όραμα και ο στόχος όλων μας είναι, Σούπερ Λιγκ και Ευρώπη, παλάτι το ΕΑΚ και ευρωπαϊκό αθλητικό κέντρο στην Άλλη Μεριά».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το