Ελλάδα, Πρώτο Θέμα (old)

Ερευνες της Αστυνομίας στα σπίτια βουλευτών της Χ.Α.

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ1

Μετά από εισαγγελική παραγγελία κλιμάκια της αντιτρομοκρατικής, όπως μετέδωσε ο realfm 97,8, προχώρησαν σε έρευνες στα σπίτια τριών βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Πρόκειται για τους βουλευτές Στάθη Ηλιόπουλο, Γιώργου Γερμενή και Παναγιώτη Μπούκουρα.

Η έρευνα ήρθε έπειτα από εισαγγελική παραγγελία στο πλαίσιο της ανακριτικής διαδικασίας επί των απαγγελθεισών κατηγοριών για ένταξη και διεύθυνση σε εγκληματική οργάνωση. Η απολογία των τριών βουλευτών ενώπιον των δύο εφετών ανακριτριών έχει προσδιορισθεί για το Σάββατο.

Μ. Αρβανίτης: «Το έκαναν για να επηρεάσουν τη Δικαιοσύνη»

Στην έφοδο της αντιτρομοκρατικής στα σπίτια τριών βουλευτών της Χρυσής Αυγής αναφέρθηκε από το βήμα της Βουλής και τη συζήτηση επί του Προϋπολογισμού, ο Μιχάλης Αρβανίτης, σημειώνοντας πως «εισέβαλαν» στα σπίτια τριών νομίμων βουλευτών που απολογούνται το Σάββατο, κατόπιν εντολής Δένδια.

Παρατηρώντας δε, ότι στο ένα εκ των σπιτιών υπάρχει μία ετοιμόγεννη γυναίκα και στα άλλα δύο, μικρά κορίτσια, έκανε λόγο για κατατρομοκράτηση των οικείων των βουλευτών, αναρωτώμενος «πώς αλλιώς θα δείξει αυτή η κυβέρνηση το μίσος της κατά ενός νομίμου κόμματος»…

«Ποιο ηθικό στοιχείο δεν τους σταμάτησε να τρομοκρατήσουν παιδιά και συγγενείς;», είπε ωρυόμενος. «Και αν είχαμε κάποιο όπλο παράνομο, ηλίθιοι είμαστε να τα κρατήσουμε στα σπίτια μας;», ρώτησε, σημειώνοντας ότι οι αρχές είχαν τον χρόνο να κάνουν έρευνα και… συμπεραίνοντας ότι «το έκαναν για να επηρεάσουν τη Δικαιοσύνη».

Με αφορμή την έρευνα στα σπίτια των τριών βουλευτών, επιτέθηκε κατά των υπουργών Δημόσιας Τάξης Νίκου Δένδια και Δικαιοσύνης Χαράλαμπου Αθανασίου.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το