Αθλητισμός

Επιτυχίες αθλητών του Γ.Σ. Βόλου

Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής

 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η αγωνιστική περίοδος για το τμήμα ενόργανης γυμναστικής του Γυμναστικού Συλλόγου Βόλου. Μπορεί το πλασάρισμα της ομάδας των αγοριών στην πρώτη τριάδα της τελικής φάσης του Πανελληνίου πρωταθλήματος που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της Μίκρας να μην επιτεύχθηκε, αλλά η συγκομιδή των μεταλλίων θεωρήθηκε ικανοποιητική και «γλύκανε» το γεγονός ότι ο Σύλλογος στην κατάταξη βρέθηκε τέταρτος.

Συγκεκριμένα το αργυρό μετάλλιο στο σύνθετο ατομικό, αλλά και στο έδαφος κατέκτησε ο Μηνάς Πολένης, ενώ ο ίδιος αθλητής ήταν τρίτος στους κρίκους και στο μονόζυγο. Το ίδιο αξιόλογη ήταν η παρουσία του Απόστολου Κανέλλου που κατατάχθηκε τρίτος σε έδαφος, δίζυγο και πλάγιο ίππο. Επίσης ο Γιώργος Λορθές ήρθε τρίτος στο άλμα και έτσι του απονεμήθηκε το χάλκινο μετάλλιο.

Επίσης οι πολλά υποσχόμενοι μικροί αθλητές της Δ’ κατηγορίας Αδαμάντιος Πανταζής και Παναγιώτης Μιάμης βοήθησαν σημαντικά στο να κατακτηθούν περισσότεροι βαθμοί και να έλθει η τιμητική τέταρτη θέση στη γενική κατάταξη. Δίπλα τους καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων  ήταν οι προπονητές Βαγγέλης Βυζιώτης και Χριστίνα Χαντζή.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το