Photo Gallery, Αθλητισμός

Κίνδυνος να χαθούν παίκτες

 

Όσο η ποδοσφαιρική Νίκη βρίσκεται σε πλήρη αδράνεια λόγω του διοικητικού κενού

Το διοικητικό κενό στην ΠΑΕ Νίκη εξακολουθεί να υφίσταται και έτσι υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να χαθούν παίκτες από την ομάδα. Εξάλλου τα περισσότερα συμβόλαια λήγουν στις 30 Ιουνίου και οι ποδοσφαιριστές, που συν τοις άλλοις είναι και απλήρωτοι, δεν έχουν σκοπό να κάνουν περισσότερο υπομονή. Οι φίλαθλοι αγωνιούν και περιμένουν να αναλάβει πρωτοβουλία το νέο Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής το οποίο θα εκλεγεί στις 18 Ιουνίου.

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ

Όσο περνούν οι ημέρες τα προβλήματα διογκώνονται στη Νίκη. Μπορεί το κλείσιμο των γραφείων της ΕΠΟ να έχει αποκλείσει προσωρινά τη δυνατότητα νέων προσφυγών κατά της ΠΑΕ, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως οι παίκτες είναι «δεμένοι» με τη Νίκη. Τα συμβόλαια των περισσοτέρων λήγουν στις 30 Ιουνίου και όπως είναι λογικό θα εξετάσουν προτάσεις άλλων συλλόγων κοιτώντας να διασφαλίσουν το ποδοσφαιρικό τους μέλλον. Εξάλλου παραμένουν απλήρωτοι από τη Νίκη, ενώ κανείς εκπρόσωπος του κ. Γιδόπουλου ή άλλου μετόχου δεν τους έχει πλησιάσει για να συζητήσει μαζί τους τυχόν ανανέωση της συνεργασίας. Σε σχέση με την ομάδα που μετείχε φέτος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, ήδη έξι παίκτες αποτελούν παρελθόν. Ο λόγος για τους Σωτρίνη και Διγκόζη που πρόλαβαν και έκαναν προσφυγές ζητώντας τα δεδουλευμένα τους, τον Καλαμιώτη που ήταν δανεικός από την ΑΕΚ και γύρισε σε αυτή, τους Όλιβερ και Ναβαρέτε που πλέον βρίσκονται στην Αργεντινή και τον Ντάνισιτς που δεν επέστρεψε ποτέ από την Κροατία.

Από κει και πέρα υπάρχουν 15 συμβόλαια που ολοκληρώνονται (όπως αναφέρεται και στην επίσημη ιστοσελίδα της Ένωσης Β’-Γ’ Εθνικής) και αφορούν κυρίως παίκτες του βασικού κορμού. Συγκεκριμένα ελεύθεροι μένουν στο τέλος του μήνα οι Τσάγγαρης, Παπαδήμας, Μαϊστρέλλης, Στουρνάρας, Πετράς, Τσικνίδης, Βλάχος, Καρακώστας, Μπουσινάκης, Τσερκέζος, Φλάμος, Τάσσος, Ντακούρ, Μακράκης και Νάστος. Μάλιστα οι δύο τελευταίοι έχουν κινήσει τις διαδικασίες για προσφυγή, που απλά έχουν «παγώσει» λόγω του …λουκέτου στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές που ακόμη δεσμεύονται με συμβόλαια με τη Νίκη είναι οκτώ τον αριθμό. Πρόκειται για τους Μπαϊμάκη, Παπαϊωάννου, Βλαχοκυριάκο, Χρυσοχοΐδη, Κιπτίου, που η συμφωνία μαζί τους ισχύει μέχρι τις 30 Ιουνίου 2012, τους Ζάγκα και Μυργιώτη, οι οποίοι θα ανήκουν στην ομάδα μέχρι τις 30/6/2013 και τον Αργύρη που έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2015. Βέβαια, από τη στιγμή που και αυτοί είναι απλήρωτοι, πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να ζητήσουν την ελευθερία τους κάνοντας προσφυγή. Οπότε κανείς παίκτης αυτή τη στιγμή δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένος για τη Νίκη.

Οι εκλογές στην Ερασιτεχνική

Οι φίλαθλοι της Νίκης, που επιθυμούν διακαώς να αλλάξει το ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ και να γίνει ένα νέο ξεκίνημα στην ομάδα, έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους στην Ερασιτεχνική ευελπιστώντας ότι θα αναλάβει τις σχετικές πρωτοβουλίες. Ωστόσο, το μητρικό σωματείο δεν μπορεί να κινηθεί αν πρώτα δεν εκλεγεί το νέο του συμβούλιο. Οι εκλογές ορίστηκαν για το Σάββατο 18 Ιουνίου, ενώ η εφορευτική επιτροπή εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση όπου τονίζονται τα κάτωθι:

«Η εφορευτική επιτροπή που εκλέχτηκε από τη Γενική Συνέλευση του Γ.Σ.Β. «Η Νίκη» στις 8-6-2011 και αποτελείται από τους Νικολάου Μιχαήλ, Μαυρογιάννη Στέφανο, Τσικλάνη Χρήστο και αναπληρωματικό τον Παπαδήμο Ιωάννη, ανακοινώνει ότι καθημερινά από Δευτέρα -Παρασκευή 11.00-14.00 και 19.00-22.00 και Σάββατο 11.00-14.00 θα βρίσκεται στα γραφεία της Ερασιτεχνικής Νίκης στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς» και:

1. Θα δέχεται υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο των εκλογών της 18ης Ιουνίου που θα διεξαχθούν στα γραφεία της Ερασιτεχνικής Νίκης (Μαιάνδρου 14) και από ώρες 10.00-20.00 (Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 24210-60320).

2. Δικαίωμα συμμετοχής στο εκλέγειν και εκλέγεσθαι έχουν όλα τα μέλη της Ερασιτεχνικής Νίκης.

Σημειώνεται ότι δικαίωμα συμμετοχής έχουν και τα μέλη που θα εγγραφούν για πρώτη φορά στο σύλλογο. Η εγγραφή είναι αξίας 10 ευρώ. Οι υποψηφιότητες θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Παρασκευή 17 Ιουνίου έως στις 14.00. Νέες εγγραφές θα γίνονται δεκτές ακόμα και την ημέρα των εκλογών. Επίσης την ίδια μέρα τα παλιά μέλη θα μπορούν να τακτοποιήσουν την συνδρομή τους η οποία ορίστηκε σε δύο ευρώ μηνιαίως. Επιπλέον, όσοι θα ήθελαν να ασχοληθούν με κάποιο τμήμα του συλλόγου σε διοικούσες επιτροπές μπορούν να το γνωστοποιήσουν τις παραπάνω ημέρες και ώρες στην εφορευτική επιτροπή».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το