Photo Gallery, Πολιτισμός

«6 π.μ.» σε έκθεση Νικόλα Χρυσού

Από σήμερα για το «Νοέμβριο Φωτογραφίας» στη Ν. Ιωνία

 


 

«6 π.μ.» είναι ο τίτλος της έκθεσης φωτογραφίας από το Νικόλα Χρυσό, εμπνευσμένης από το ομότιτλο μουσικό κομμάτι των Στέρεο Νόβα σε στίχους του Κωνσταντίνου Βήτα.

Η έκθεση εγκαινιάζεται σήμερα στις 8 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας Βόλου (Λ. Σταδίου και Μανδηλαρά). Διάρκεια έκθεσης: έως 6 Δεκεμβρίου.

Φόρμες, σιλουέτες, χρωματικές επιφάνειες συνθέτουν ένα ποιητικό περιβάλλον μέσα από το οποίο ο θεατής λαμβάνει τη δική του απόχρωση των στίχων!

Ο Νικόλας Χρυσός γεννήθηκε στο Βόλο το 1977. Σπούδασε Industrial Product Design και πήρε μαθήματα γραφιστικής και σχεδίου. Με την τέχνη της φωτογραφίας ασχολείται από 2002. Σπούδασε στην ΑΚΤΟ και παρακολούθησε σεμινάρια καλλιτεχνικής φωτογραφίας. Η δουλειά του έχει δημοσιευτεί και βραβευθεί αρκετές φορές. Έχει πάρει μέρος σε πολλές ομαδικές εκθέσεις και εικαστικά δρώμενα. Η «6πμ» είναι η τρίτη ατομική έκθεση που πραγματοποιεί.

Η έκθεση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Νοεμβρίου Φωτογραφίας 2011, που διοργανώνει η Φωτογραφική Λέσχη Βόλου.

Ταυτόχρονα και στον ίδιο χώρο θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της έκθεσης των βραβευμένων φωτογραφιών του Διεθνούς Διαγωνισμού Φωτογραφίας «Ειρήνη είναι…» με τίτλο «Aνθρώπινη Πολυμορφία».

Ώρες λειτουργίας εκθετηρίου: Δευτέρα έως Παρασκευή 10 π.μ. – 9.30 μ.μ.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το