Photo Gallery, Τοπικά

Δεν έχει επισημοποιηθεί η έλευση Σαμαρά στο Βόλο

Οι υποψήφιοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Θανάσης Νάκος, Αργύρης Μποτός και Μαρία Καπάνη, επισκέφθηκαν χθες το Βελεστίνο και το Περίβλεπτο

Από τη ΝΟΔΕ Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας ανακοινώνεται πως σε συνέχεια των περιοδειών των τριών κλιμακίων αποτελούμενα από τους υποψήφιους βουλευτές και μέλη της ΝΟΔΕ, το πρόγραμμα των επισκέψεών τους για τις επόμενες ημέρες έχει ως εξής:

Πέμπτη 7/6/2012

1ο κλιμάκιο

19:00: Τσαγκαράδα, 19:30: Μούρεσι, 20:15: Κισσός, 21:00: Ανήλιο.

2ο κλιμάκιο

Πρωί: Σκόπελος, Απόγευμα  Σκιάθος.

3ο κλιμάκιο

Πρωί: Επίσκεψη σε Υπηρεσίες του Δ. Ζαγοράς – Μουρεσίου.  Απόγευμα: Κανάλια – Κερασιά – Βένετο.

Παρασκευή 8/6/2012

1ο κλιμάκιο

19:00: Ριζόμυλος, 21:00: Στεφανοβίκειο.

2ο κλιμάκιο

Πρωί: Σκιάθος.

3ο κλιμάκιο

Μηλιές – Βυζίτσα.

Σάββατο 9/6/2012

1ο κλιμάκιο

Πρωί: Αγορά Βόλου και Ν. Ιωνίας. Απόγευμα Περιοδεία σε Πορταριά – Μακρινίτσα – Κατηχώρι – Ανακασιά.

2ο κλιμάκιο

20:30: Αγριά.

3ο κλιμάκιο

Πρωί: Περιοδεία σε Λαύκο – Αργαλαστή – Μηλίνα.

Κυριακή 10/6/2012

1ο κλιμάκιο

21:00: Κανάλια.

2ο κλιμάκιο

20:00: Άνω Λεχώνια.

20:30: Κάτω Λεχώνια.

3ο κλιμάκιο

Αγ. Ιωάννης – Κισσός

 

Εξάλλου όπως έγινε γνωστό χθες, δεν έχει επισημοποιηθεί η έλευση του προέδρου της ΝΔ κ. Αντ. Σαμαρά στο Βόλο, όπως εγράφη χθες σε αθηναϊκή εφημερίδα και αναμεταδόθηκε από μπλοκ και ιστοσελίδες.

Σε Βελεστίνο και Περίβλεπτο

Οι υποψήφιοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Θανάσης Νάκος, Αργύρης Μποτός και Μαρία Καπάνη, επισκέφθηκαν χθες Τετάρτη το Βελεστίνο και το Περίβλεπτο όπου συνομίλησαν με πολίτες ενόψει των κρίσιμων εκλογών της 17ης Ιουνίου.

«Η αγροτική ανάπτυξη πρέπει να βρεθεί στην πρώτη γραμμή των πολιτικών που θα εφαρμοστούν το αμέσως προσεχές διάστημα, με ολοκληρωμένο σχέδιο, το οποίο θα συνδυάζει την ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της κάθε περιοχής με την ενίσχυση της ποιοτικής παραγωγής, ώστε να αυξηθεί η προστιθέμενη αξία των ελληνικών προϊόντων και εκτός συνόρων». Αυτό τόνισε ο βουλευτής Μαγνησίας Θανάσης Νάκος στους συγκεντρωμένους κατοίκους του Βελεστίνου και συνέχισε αναφέροντας πως «η συμβολή της πολιτείας είναι ιδιαίτερα σημαντική στην προσπάθεια να αποτελέσει ο αγροτικός τομέας μοχλό ανάπτυξης για την οικονομία και εννοώ όχι μόνο την ελληνική κυβέρνηση, αλλά και την Ευρωπαϊκή Ένωση, της οποίας η συμβολή στην ανάπτυξη της αγροτικής οικονομίας πρέπει να συνεχιστεί με γνώμονα το συμφέρον του Έλληνα αγρότη».

Στη συνέχεια, ο Θανάσης Νάκος, ξεκαθάρισε ότι «οι ενισχύσεις των αγροτών από την Ε.Ε. συνεχίζονται τουλάχιστον έως το 2020. Αυτό πρέπει να γίνει  απολύτως ξεκάθαρο: Τα τελευταία χρόνια δημιουργήθηκε μια στρεβλή αντίληψη, ότι η Κοινή Αγροτική Πολιτική της Ε.Ε. και κατ’ επέκταση οι ευρωπαϊκές επιδοτήσεις, ολοκληρώνονται το 2013. Αυτό δεν ισχύει. Ωστόσο, το στοίχημα, τόσο για την Ευρώπη, όσο και για την ελληνική πολιτεία και τον Έλληνα αγρότη, είναι να ανταποκριθούν σε βασικούς στρατηγικούς στόχους, όπως η ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας του γεωργικού τομέα, η βιώσιμη διαχείριση των φυσικών πόρων, η ισόρροπη ανάπτυξη των περιοχών της υπαίθρου, η μεταφορά γνώσης και καινοτομίας στον πρωτογενή τομέα, η προώθηση της κοινωνικής ένταξης, της μείωσης της φτώχειας και της οικονομικής ανάπτυξης στις αγροτικές περιοχές».

Τέλος, ο βουλευτής του Νομού επεσήμανε στους πολίτες του Βελεστίνου, πως και για την αγροτική οικονομία  ο δρόμος της ανάπτυξης είναι συνδεδεμένος με την ευρωπαϊκή πορεία της Ελλάδας, αρκεί με συντονισμένο σχέδιο και ολοκληρωμένες προτάσεις να εκμεταλλευτούμε τις ευρωπαϊκές αναπτυξιακές ευκαιρίες που μας δίνονται ως χώρα και ως πολίτες.

Σε Αϊδίνι, Μικροθήβες, Ν. Αγχιάλο και Ν. Ιωνία

Στις περιοχές του Αιδινίου, των Μικροθηβών και της Ν. Αγχιάλου περιόδευσε την Τρίτη κλιμάκιο της ΝΔ, αποτελούμενο από τους υποψηφίους βουλευτές της ΝΔ, Ζέττα Μακρή και Σπύρο Δεσύλλα. Κατά τη διάρκεια της περιοδείας τους, τα στελέχη της ΝΔ άκουσαν με ιδιαίτερη προσοχή τα αιτήματα των κατοίκων των συγκεκριμένων περιοχών και τους προβληματισμούς τους για την οικονομική ύφεση, που πλήττει τη Μαγνησία.

Το ίδιο κλιμάκιο επισκέφτηκε το βράδυ την περιοχή της Ν. Ιωνίας. Σε μία περιοχή, που καθημερινά πλήττεται από  την οικονομική κρίση, τα στελέχη της ΝΔ τόνισαν ότι κατανοούν την κρισιμότητα των εθνικών στιγμών και την ανάγκη λήψης δραστικών πρωτοβουλιών.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το