Τοπικά

Ζέττα Μακρή: Η ΚΤΥΠ Α.Ε. λέει ναι στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων Αργαλαστής, στο νηπιαγωγείο Μηλεών και στον εξοπλισμό σχολείων της Μαγνησίας

Από το γραφείο της κ. Ζέττας Μακρή εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Την δεύτερη – μέσα σε διάστημα τριάντα ημερών – προγραμματισμένη συνάντηση ενημέρωσης και συνεργασίας είχε η πρόεδρος της ειδικής μόνιμης επιτροπής και βουλευτής Ν. Μαγνησίας κ. Ζέττα Μ. Μακρή με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας «ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε.» (ΚΤΥΠ Α.Ε.) κ. Θ. Γιάνναρη και τον Γενικό Διευθυντή Έργων της ίδιας εταιρείας. κ. Θ. Κυριαζόπουλο για θέματα αρμοδιότητάς τους, που αφορούν στον Νομό Μαγνησίας, την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020.
Συγκεκριμένα, η κ. Μακρή, αρχικά, παρέδωσε στον κ. Γιάνναρη λίστα αιτημάτων των διευθύνσεων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Νομού Μαγνησίας, για τον απαραίτητο εξοπλισμό, που απαιτείται ανά σχολείο. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΤΥΠ Α.Ε. διαβεβαίωσε την κ. Μακρή ότι οι υπηρεσίες του θα εξετάσουν, με μεγάλη προσοχή, και θα προχωρήσουν, εξαιρετικά σύντομα, στην αξιολόγηση και ιεράρχηση σπουδαιότητας των αναγκών των σχολικών μονάδων για τον αιτούμενο εξοπλισμό και θα τις ικανοποιήσουν. Επίσης, η βουλευτής ζήτησε ενημέρωση για την πορεία των αιτημάτων του Δήμου Νοτίου Πηλίου, που αφορούν στην εκπόνηση μελέτης και στην κατασκευή αίθουσας πολλαπλών χρήσεων στην Αργαλαστή, καθώς και στην ανέγερση νηπιαγωγείου στις Μηλιές. Για το θέμα αυτό ο κ. Γιάνναρης ενημέρωσε την κ. Μακρή ότι για την μελέτη και κατασκευή του αίθουσας πολλαπλών χρήσεων στην Αργαλαστή, η ΚΤΥΠ Α.Ε. έχει, ήδη, εξετάσει την σκοπιμότητα του συγκεκριμένου έργου και, την παρούσα χρονική στιγμή, μελετά τους όρους δόμησης του κτιρίου. Επιπλέον, για την ανέγερση του νηπιαγωγείου στις Μηλιές, ο κ. Γιάνναρης είπε ότι, ήδη, έχει ξεκινήσει η ωρίμανση του έργου, προϋπόθεση, απαραίτητη, για την εκπόνηση των μελετών. Δεν παρέλειψε, δε, να σημειώσει ότι η διερεύνηση για την χρηματοδότηση της υλοποίησης και των δύο έργων θα ξεκινήσει, αμέσως, μετά το πέρας της διαδικασίας εκπόνησης των μελετών, ώστε, με την πραγματική εκτίμηση κόστους, να εγκριθούν και να εκταμιευθούν οι χρηματοδοτήσεις.
Η κ. Μακρή ευχαρίστησε τον κ. Γιάνναρη για την άνεση χρόνου με την οποία, για ακόμη μία φορά, άκουσε τα τοπικά θέματα, για την δεδομένη διάθεση και προθυμία του να βοηθήσει ο ίδιος αλλά και οι υπηρεσίες του στην αξιολόγηση και στην τάχιστη διεκπεραίωση των ευλόγων αιτημάτων καθώς και για την θετική στάση του αλλά και την άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημα συνεργασίας.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το