Τοπικά

Υποψήφιος με τη Νάνσυ Καπούλα ο δημοτικός σύμβουλος Βόλου Τέλης Δουλόπουλος

Την υποψηφιότητά του με τη Νάνσυ Καπούλα και τον συνδυασμό «Βόλος, Έξυπνη Πόλη» ανακοίνωσε ο εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος Βόλου, αρχιτέκτονας μηχανικός– επιχειρηματίας Αριστοτέλης (Τέλης) Δουλόπουλος.
Ο Τέλης Δουλόπουλος, σπούδασε αρχιτέκτονας μηχανικός στη Φλωρεντία και έχει διατελέσει πρόεδρος των Μηχανικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Μαγνησίας.
Επίσης, διετέλεσε αντιδήμαρχος και πρόεδρος της Λέσχης Κλασσικών Οχημάτων Βόλου, είναι παντρεμένος με τη δικηγόρο κ. Μαρία Ζιώγα και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.
Όπως αναφέρει σε δήλωσή του ο Τέλης Δουλόπουλος, «η απόφαση μου να συμμετέχω ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό «Βόλος, Έξυπνη Πόλη», στηρίζεται στην πρόσκληση της Νάνσυς Καπούλα, η οποία έχει να προτάξει ένα πλούσιο έργο στο Τεχνικό Επιμελητήριο Μαγνησίας.
Είναι δεδομένο ότι το ΤΕΕ Μαγνησίας, με τη δημοκρατικότητα, τη δημιουργικότητα και τη μαχητικότητα της προέδρου Ν. Καπούλα όλον αυτό τον καιρό που είναι στο τιμόνι του, έχει διανύσει μια από τις καλύτερες και παραγωγικότερες περιόδους του.
Ως νέα επιστήμονας και με την αξιοσύνη που τη διακρίνει, πιστεύω ότι θα είναι η αυριανή γυναίκα δήμαρχος για πρώτη φορά στην ιστορία του Βόλου.
Από την πλευρά μου καλώ όλους τους συμπολίτες να την στηρίξουν, όπως και το συνδυασμό μας «Βόλος, Έξυπνη Πόλη».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το