Τοπικά

Βραβεύονται οι αριστούχοι μαθητές Δημοτικών Σχολείων της Στ’ τάξης

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δ. Βόλου μετά από σχετική πρόταση που έγινε στο Δ.Σ., αποφάσισε να επιβραβεύσει για δεύτερη χρονιά φέτος τους αριστούχους μαθητές της Στ’ τάξης των Δημοτικών Σχολείων του Καλλικρατικού Δ. Βόλου και ταυτόχρονα να απευθυνθεί και σε σχολεία όμορων Δήμων για τον ίδιο σκοπό.
Το κάθε σχολείο, με βάση τις βαθμολογικές επιδόσεις των μαθητών της Στ’ τάξης, πρέπει να προτείνει τους μαθητές με το απόλυτο «10» (10 σε όλα τα μαθήματα σε κάθε τρίμηνο).
Η δήλωση των ονομάτων των μαθητών θα πρέπει να γίνει από τον διευθυντή των σχολικών μονάδων και με τη σύμφωνη γνώμη του γονέα του μαθητή και θα τη μεταφέρουν στην Ένωση μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στη διεύθυνση της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Δήμου Βόλου (enwsigonewnvolou@gmail.com). Η δήλωση θα πρέπει να γίνει το αργότερο έως σήμερα Τετάρτη 19 Ιουνίου, ώστε να υπάρξει η απαραίτητη προετοιμασία.

Η εκδήλωση απονομής θα γίνει το Σάββατο 22 Ιουνίου σε χώρο που θα ανακοινωθεί σύντομα, ανάλογα και με τη συμμετοχή-ανταπόκριση. Η παρουσία των παιδιών, προϋποθέτει και τη συνοδεία τους από ενήλικες (γονείς- κηδεμόνες). Στην εκδήλωση, καλούνται εκ των προτέρων και οι δάσκαλοι της Στ’ που επιθυμούν, από το κάθε σχολείο. Στο τέλος της κλήρωσης των τριών μαθητών για τα οικονομικά βραβεία, (που θα γίνει δημόσια ενώπιον των παρευρισκομένων), θα δοθούν οι έπαινοι όλων των μαθητών.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι η διαδικασία βράβευσης των μαθητών, αποτελεί συνέχεια πρωτοβουλίας που πραγματοποιούνταν τα προηγούμενα 22 χρόνια, σε διάφορα σχολεία, από τον συμπολίτη επαγγελματία κ. Βασίλη Καραλή, που θέλησε και φέτος, στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης και προσφοράς προς τα παιδιά, να συνεχίσει τη δράση του, μέσω της Ένωσης, παρέχοντας τόσο τα χρηματικά έπαθλα, όσο και τα υπόλοιπα προσφερόμενα είδη στην εκδήλωση. Σε κάθε περίπτωση, όσοι γονείς επιθυμούν και μέσω του συλλόγου γονέων της σχολικής μονάδας να ανταποκριθούν, μπορούν να επικοινωνούν με την κ. Λιάνα Πασχούδη στο τηλ. 6977-070414.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το