Τοπικά

Κ. Τσιάρας: Πιστεύω σε ευρεία νίκη της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη

Την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους ετεροδημότες της Καρδίτσας είχε χθες ο υποψήφιος βουλευτής Καρδίτσας με τη Νέα Δημοκρατία Κώστας Τσιάρας σε μεγάλη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Xenia».
«Βρέθηκα στον Βόλο για να έχω μια δυνατότητα επικοινωνίας με τους ετεροδημότες της Καρδίτσας για να ανταλλάξω κάποιες σκέψεις ενόψει των εθνικών εκλογών» δήλωσε ο κ. Τσιάρας πριν την εκδήλωση.

Αναφορικά με τις δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που για αισιοδοξία σχετικά με ανατροπή του εκλογικού αποτελέσματος των ευρωεκλογών ο κ. Τσιάρας σημείωσε πως
«πρέπει κανείς να είναι αισιόδοξος στη ζωή ωστόσο μια κοινωνική πραγματικότητα, που έχει διαμορφώσει συγκεκριμένα δεδομένα για τη ζωή των πολιτών, θα είναι οδηγός και το βασικό κριτήριο για την επιλογή των πολιτών στην εκλογική μάχη της 7ης Ιουλίου».
Ο υποψήφιος βουλευτής ανέφερε πως υπάρχει ήδη ένα εκλογικό αποτέλεσμα που καταγράφηκε στις ευερωεκλογές και πως πιστεύει ότι η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα καταφέρουν μια ευρεία εκλογική νίκη και θα μπορέσουν να ωθήσουν την Ελλάδα σε έναν εντελώς διαφορετικό δρόμο.
«Σε έναν δρόμο ανάπτυξης, δημιουργίας, σε ένα δρόμο που θα μπορούμε να κολλήσουμε πολλά από τα χαμένα κομμάτια της κοινωνίας και των πολιτών. Μέσα από μια πολιτεία που θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες και τα θέλω του μέσου Έλληνα πολίτη. Με μεγαλύτερη σοβαρότητα, αξιοπιστία, αξιοπρέπεια και δικαιώματα για όλους» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τσιάρας.

Ο ίδιος επισήμανε πως υπάρχουν πολλά που πρέπει να αλλάξουν αλλά η Ν.Δ. υπόσχεται αυτά που μπορεί να κάνει.
«Απευθύνεται στην ελληνική κοινωνία παρουσιάζοντας ένα τρίπτυχο στόχων: τη μείωση φόρων και ασφαλιστικών εισφορών, τη δημιουργία χιλιάδων νέων θέσεων εργασίας και την επαναφορά του αισθήματος ασφάλειας στον Έλληνα πολίτη. Πιστεύω πως αν καταφέρουμε να τους επιτύχουμε, θα αλλάξει σε ένα μεγάλο βαθμό και η πορεία της ελληνικής οικονομίας και η αίσθηση που θα έχει ο πολίτης απέναντι σε αυτό που οφείλει το κράτος να κάνει, να τον υπηρετεί».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το