Τοπικά

Βαριά «καμπάνα» του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου σε τρία άτομα για κλοπές 

Βαριά «καμπάνα» του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου χθες σε τρεις κατηγορούμενους για κλοπές κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση. Πρόκειται για τρεις Έλληνες, ηλικίας 46, 40 και 38 χρόνων, στους οποίους επιβλήθηκαν ποινές φυλάκισης 4 χρόνων στον καθένα, καθώς κρίθηκαν ένοχοι για κλοπή φορτηγού αυτοκινήτου και μπαταριών φορτηγών στην περιοχή της Ευξεινούπολης και του Ξηριά Αλμυρού, στις 19 Απριλίου 2013.

Το Δικαστήριο αποφάσισε οι ποινές να μην είναι μετατρέψιμες και να μην έχουν αναστολή, ενώ ο τρίτος των καταδικασθέντων είναι κρατούμενος των φυλακών.
Εξάλλου το Τριμελές Πλημμελειοδικείο επέβαλε χθες ποινή φυλάκισης 15 μηνών, μετατρέψιμη προς 5 ευρώ ημερησίως και δυνατότητα η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη, σε έναν 70χρονο Έλληνα, τον οποίο έκρινε ένοχο για λαθρεμπορία. Ο 70χρονος είχε συλληφθεί στις 18 Φεβρουαρίου 2015 σε ημιυπόγειο της περιοχής του κέντρου του Βόλου, καθώς βρέθηκαν να έχει εγκαταστήσει σε αυτό εννιά δεξαμενές ανοξείδωτες, στις πέντε από τις οποίες με 1.500 περίπου λίτρα λαθραίο τσίπουρο. Οι διαφυγόντες δασμοί, φόροι και τέλη υπολογίζονται σε 18.000 ευρώ περίπου. Ο κατηγορούμενος εκπροσωπήθηκε από συνήγορο.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το