Αθλητισμός

Τζούντο: Χρυσή πανελληνιονίκης η Αλίκη Αλεξανδρίδη

Συνεχίζουν να ξεχωρίζουν οι αθλητές του Ομίλου Φίλων Τζούντο Μαγνησίας στους αγώνες που λαμβάνουν μέρος. Μάλιστα κατέκτησαν υψηλές θέσεις τόσο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών-Νέων Γυναικών, όσο και στα προκριματικά του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Βόρειας Ελλάδας.

Στη Θεσσαλονίκη διοργανώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών-Νέων Γυναικών. Εκεί ο Όμιλος Φίλων Τζούντο Μαγνησίας εκπροσωπήθηκε με επιτυχία από τρεις αθλήτριες.

Την καλύτερη παρουσία είχε η Αλίκη Αλεξανδρίδη, η οποία στέφθηκε χρυσή πανελληνιονίκης. Μετά από εξαιρετική απόδοση ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στην κατηγορία των +78 κιλών. Αξίζει να σημειωθεί ότι και στο αντίστοιχο πρωτάθλημα πέρσι η Αλίκη Αλεξανδρή είχε κατακτήσει πάλι το χρυσό μετάλλιο.

Στην ίδια διοργάνωση η Παναγιώτη Γαρουφαλή και η Μαρία Κοτρούτσου κατέλαβαν την 5η θέση στις κατηγορίες -52 και -48 κιλών αντίστοιχα. Αμφότερες οι αθλήτριες έκαναν την παρθενική τους παρουσία σε τόσο μεγάλη διοργάνωση και κατέβαλαν αξιέπαινη προσπάθεια.

Τις νεαρές αθλήτριες συνόδεψε η προπονήτρια Ελένη Γαρυφαλλίδου.

Στη Θεσσαλονίκη διεξήχθησαν και τα προκριματικά του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Βόρειας Ελλάδας. Εκ μέρους του Ομίλου Φίλων Τζούντο Μαγνησίας συμμετείχαν έξι αθλητές στην κατηγορία παίδων-κορασίδων Α’ με στόχο την πρόκριση στην τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος.

Αυτός ο αγώνας ήταν ο πρώτος του νέου έτους για τα συγκεκριμένα παιδιά και άπαντες τα πήγαν περίφημα παίρνοντας το εισιτήριο για τα τελικά, παρότι το επίπεδο ήταν αρκετά υψηλό.

Η Κλεονίκη Τσακάλα στα -48 κιλά, ο Παναγιώτης Μιχόπουλος στα +73 κιλά, ο Άγγελος Ραχμανίδης στα -60 κιλά, ο Χρήστος Φλέρης και ο Άγγελος Κατούνης στα -55 κιλά πήραν την 7η θέση. Επίσης 9ος κατετάγη ο Γιάννης Οικονόμου στα -55 κιλά.

Όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, το οποίο θα διεξαχθεί μέσα στον Μάρτιο.

Μαζί με τα παιδιά στη συμπρωτεύουσα βρέθηκαν ο πρόεδρος του Ομίλου Φίλων Τζούντο Μαγνησίας Γιάννης Καφενταράκης και η προπονήτρια Ελένη Γαρυφαλίδου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το