Τοπικά

Τρεις εκθέσεις με θέμα το ποδήλατο στο πλαίσιο της “Bikeart.gr Exhibition- Volos 2017″

Μετά την περσινή πετυχημένη έκθεση “Bikeart.gr” για την προώθηση της χρήσης του ποδηλάτου στον Βόλο, οι διοργανωτές προετοιμάζονται για τη φετινή έκθεση, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 1η έως και 15 Μαΐου 2017.

Όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να συμμετάσχουν στις κάτωθι θεματικές:
– Έκθεση παλαιών ποδηλάτων: όποιοι διαθέτουν παλιό ποδήλατο (χρονολογίας πριν το 1985) και είναι σε καλή κατάσταση, ενημερώνουν τους διοργανωτές για να το δούν και να συμμετάσχουν στην έκθεση. Ο χώρος της έκθεσης είναι φυλασσόμενος και τα εκθέματα τοποθετούνται σε απόσταση από το κοινό για λόγους ασφαλείας.


– Έκθεση ιδιαίτερων ποδηλάτων: όποιοι διαθέτουν ποδήλατο ιδιαίτερης σειράς και σχεδιασμού, οποιασδήποτε χρονολογίας και τύπου (κούρσα, πόλης, σπαστά, ηλεκτρικά, παιδικά κ.α.) ενημερώνουν τους διοργανωτές για να το δουν και να συμμετάσχουν στην έκθεση. Ο χώρος της έκθεσης είναι φυλασσόμενος και τα εκθέματα τοποθετούνται σε απόσταση από το κοινό για λόγους ασφαλείας.


– Έκθεση παλαιών φωτογραφιών με το ποδήλατο: φέτος θα φιλοξενηθεί στην έκθεση για πρώτη φορά μια συλλογή πρωτότυπων φωτογραφιών στις οποίες εντάσσεται το ποδήλατο και είναι είτε από οικογενειακές στιγμές, βόλτες, αγώνες κ.α. από διαφορετικές πόλεις ανά την Ελλάδα. Όσοι πολίτες θέλουν να ανατρέξουν στις μνήμες μια άλλης εποχής και να εκθέσουν τις φωτογραφίες τους, ενημερώνουν τους διοργανωτές για την παραλαβή τους. Οι φωτογραφίες θα εκτεθούν “κλεισμένες” σε κάδρα και θα επιστραφούν στους ιδιοκτήτες τους με τη λήξη της έκθεσης.
Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνούν στο 6973 70 19 61 με τον υπεύθυνο συντονιστή του προγράμματος κο Κυριάκο Ιωσηφίδη για όποια διευκρίνηση χρειαστούν και στο email: [email protected]

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το