Τοπικά

Τους διέφυγαν …έντεκα προσλήψεις

5η ΥΠΕ

Συνολικά έντεκα προσλήψεις γιατρών, νοσηλευτικού, διοικητικού προσωπικού για τις μονάδες υγείας στη Μαγνησίας «έκαναν φτερά» από ανακοίνωση της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας, η οποία αναλαμβάνει την ευθύνη για το γεγονός κάνοντας λόγο για «αστοχία».
Συγκεκριμένα, σε χθεσινό δελτίο τύπου της 5ης ΥΠΕ για τις προσλήψεις στις μονάδες υγείας της Μαγνησίας, δεν είχαν συμπεριληφθεί 11 θέσεις επιτυχόντων στη Νομαρχιακή Μονάδα Υγείας ΠΕΔΥ Βόλου. Σήμερα με διορθωτική ανακοίνωσή της η Υπηρεσία εξηγεί ότι ο “δαίμων” της αντιγραφής αδίκησε το Νομό Μαγνησίας και συγκεκριμένα τη Νομαρχιακή Μονάδα Υγείας ΠΕΔΥ Βόλου, αφού στο κείμενο δεν συμπεριέλαβε έντεκα θέσεις επιτυχόντων!
Πρόκειται για πέντε θέσεις ειδικότητας ΠΕ ΤΕ Νοσηλευτών και έξι θέσεις ΠΕ του Οικονομικού κλάδου. Άρα συνολικά για τη Ν.Μ.Υ. ΠΕΔΥ Βόλου οι επιτυχόντες του Προγράμματος, ανέρχονται στον αριθμό είκοσι.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ανακοίνωση, «είναι προφανές ότι για την χθεσινή «αστοχία» της περιγραφής, την ευθύνη αναλαμβάνει πλήρως η υπηρεσία μας, και στο πλαίσιο μιας έντιμης σχέσης που κτίσαμε και διατηρούμε με τα μέσα επικοινωνίας στο σύνολο τους, παρακαλούμε για την αποκατάσταση της πραγματικής εικόνας, που είναι σαφώς καλύτερη της χθεσινής περιγραφής μας.
Επίσης, σε ό,τι αφορά στο «Πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας» είναι αυτονόητο ότι η κατανομή των διακοσίων (200) προσλήψεων πεντάμηνης διάρκειας θα γίνει με την συνεργασία της Διοίκησης του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου, στη βάση της κάλυψης πραγματικών αναγκών του Ιδρύματος.
Τέλος, αφού ευχαριστήσουμε όλους για την κατανόηση αισθανόμαστε την ανάγκη να υπογραμμίσουμε ότι εργαζόμαστε όλοι μας με αίσθημα ευθύνης και δικαιοσύνη για τη δημόσια υγεία στη Θεσσαλία και το καλό των πολιτών».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το