Παραπολιτικά

Τυπική χειραψία, ψυχρό κλίμα για Μπέο

Τυπικός ο Α. Τσίπρας, αμήχανος όλος ο ΣΥΡΙΖΑ, όταν στο Κορδάτος έκανε εμφάνιση ο Α. Μπέος.

Πήγε να ακούσει την ομιλία του ο δήμαρχος Βόλου υποστηρικτής της ΝΔ στην Κεντρική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων και της υποψηφιότητας της κ. Ζέτας Μακρή, στη Μαγνησία. Ο Α.Μπέος είχε πολλούς λόγους να πάει στη σημερινή ομιλία. Προσωπικούς λόγους… Η χειραψία που αντάλλαξαν ήταν πάντως τυπική και ο Τσίπρας αμήχανος.

Πως όμως ο Μπέος πέρασε την πόρτα του Κόρδατος; Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από τη Νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ, το μεσημέρι τηλεφώνησε σε υπάλληλο του δήμου, που έχει σχέσεις με το κόμμα και του ζήτησε να μεταφέρει στα μέλη της Νομαρχιακής, που έχει καθυβρίσει, ότι θέλει να συναντηθεί με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Από τη Νομαρχιακή, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από τα στελέχη της, διεμήνυσαν στον Α. Μπέο ότι δεν επιθυμούν την παρουσία του. Ο Α. Μπέος δεν πτοήθηκε. Πήρε μαζί τον σύμβουλο του Α. Παπαδόπουλο και έναν άλλον τύπο που τον τραβάει βίντεο και “αποκλειστικά πλάνα” και πήγε στον ομιλία. Κάθησε πρώτη σειρά, δίπλα στον Μ. Κουντούρη και τον Μ. Πατσιαντά και αμέσως έσπευσαν οι διοργανωτές να τον σηκώσουν και να του υποδείξουν θέση στη δεύτερη σειρά, όπου και κάθησε και άκουσε την ομιλία.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το