Τοπικά

Δήλωση Χρ. Μπουκώρου για την ομιλία του Αλ. Τσίπρα στο Βόλο

ΜΠΟΥΚΩΡΟΣ

Με αφορμή τη σημερινή ομιλία στο Βόλο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, ο δημοσιογράφος υποψήφιος βουλευτής Μαγνησίας με τη Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος δήλωσε τα εξής:

«Είναι κρίμα ένας νέος ηλικιακά αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης να διακρίνεται για τον παλαιοκομματικό του λόγο και τις αναχρονιστικές προτάσεις του.

Ο κ. Τσίπρας σήμερα, και από το Βόλο, ξεπέρασε ακόμα και τον γνωστό προεκλογικό του εαυτό. Έταξε στους πάντες τα πάντα, στους άνεργους δουλειά, στους εργαζόμενους πολλά λεφτά και στους συνταξιούχους μεγάλες συντάξεις. Φυσικά και πάλι, δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να εξηγήσει πώς θα χρηματοδοτήσει τις κάλπικες υποσχέσεις του.

Τον ακούσαμε επίσης να λέει ότι τα πάντα θα περάσουν υπό κρατικό έλεγχο. Φαίνεται ότι έχει αρκετούς να βολέψει και χρειάζεται τεράστιο κράτος.

Έταξε στους πολίτες της Μαγνησίας ότι θα κρατικοποιήσει ακόμη και το… κρατικό αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου. Και ας είναι τα ιδιωτικά περιφερειακά αεροδρόμια εκείνα τα οποία αναπτύσσονται σε όλη την Ευρώπη.

«Εγγυήθηκε» τις αγροτικές επιδοτήσεις και ας αμφισβητείται από πλειάδα στελεχών του η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας. Προφανώς ίσως να εννοούν ότι οι επιδοτήσεις θα έρχονται από τη Βόρειο Κορέα.

Με άλλα λόγια, ο πολιτικός λόγος του κ. Τσίπρα θυμίζει όλο και περισσότερο την παλαιότερη προεκλογική καμπάνια, που χρεοκόπησε τη χώρα, με το σύνθημα «λεφτά υπάρχουν». Φιλότιμη η προσπάθειά του να μιμηθεί τον  Ανδρέα Παπανδρέου, αλλά όσα λέει μας θυμίζουν έντονα έναν άλλον Παπανδρέου, τον Γιώργο Παπανδρέου.

Οι πολίτες της Μαγνησίας, με ψυχραιμία και λογική, πρέπει να αντιμετωπίσουν αυτούς που τάζουν πολλά και βγάζουν λαγούς από το καπέλο. Απέδειξε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, και από το Βόλο, ότι δεν έχει καμία σχέση με την σκληρή πραγματικότητα που βιώνουν οι Έλληνες πολίτες.

 Την άλλη Κυριακή οι Έλληνες πολίτες θα δώσουν την απάντηση στους μαθητευόμενους μάγους.»

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το