Τοπικά

Τιμήθηκαν 12 μητέρες για την προσφορά και το έργο τους (photos)

Εκδήλωση για τις μητέρες πραγματοποιήθηκε σήμερα στο ΤΕΕ Μαγνησίας κατά την οποία βραβεύτηκαν 12 μητέρες για την προσφορά τους και για τα όσα έχουν καταφέρει. Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το σωματείο «Φίλοι του Αθανασάκειου Αρχαιολογικού Μουσείου», την Περιφέρεια Θεσσαλίας, την Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Βόλου και τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας.

Η πρόεδρος των Φίλων του Μουσείου Κερασία Μπαρτζιώκα δήλωσε πως με τη σημερινή εκδήλωση τιμάται η μάνα για την χωρίς όρους αγάπη της “Είναι ένας φόρος τιμής για την Eλληνίδα μάνα που τραβά τον δικό της ανήφορο προσμένοντας καλύτερες μέρες για τα παιδιά της” είπε χαρακτηριστικά.
Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Ηλίας Κουτσερής δήλωσε πως η Ένωση έχει στους κόλπους της πολλές μητέρες που δεν εξαντλούν τον ρόλο τους στην ανατροφή, αλλά δίνουν το παράδειγμα στα ίδια τους τα παιδιά. “Είναι μητέρες, επιστήμονες, σκληρά εργαζόμενες, άνεργες, αρχηγούς μονογονεϊκών οικογενειών, αγωνίστριες και πρόσωπα της προσφοράς και της καθημερινότητας.  Στέκονται δίπλα στα δικά τους παιδιά και στα παιδιά όλου του κόσμου” σημείωσε.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης μαθητές από τα 19ο και 27ο δημοτικά σχολεία Βόλου παρουσίασαν μουσικά προγράμματα.

Οι μητέρες που βραβεύτηκαν:
Χρυσούλα Παπαευαγγέλου
Έλενα Ψαραλίδου,
Βεργετάκη Κατερίνα
Μαίρη Γαβαλά
Μαρία Κουρή
Αγγελική Θάνου
Έλενα Στανιού,
Σοφία Κανταράκη
Λεμονιά Μουλά
Λαμπράκη Ελένη
Γεωργαλούση Ιωάννα
Κυριακοπούλου Βέρα

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το