Τοπικά

«Θύμα» του κορωνοϊού η κρουαζιέρα στον Βόλο – Μικρό ενδιαφέρον για το ταξίδι του Celestyal Crystal

«Θύμα» του κορωνοϊού πέφτει και η κρουαζιέρα, καθώς ελάχιστο είναι το ενδιαφέρον των Βολιωτών για κλείσουν εισιτήρια για τα δρομολόγια του Απριλίου του Celestyal Crystal, που θα σαλπάρει από το λιμάνι του Βόλου, κάτι που οδηγεί τους διοργανωτές να επανεξετάσουν τα σχέδια για τη λειτουργία του Βόλου ως λιμανιού αφετηρίας κρουαζιέρων.

Ειδικότερα η εταιρία που διαχειρίζεται το κρουαζιερόπλοιο έχει προγραμματίσει την πραγματοποίηση τεσσάρων συνολικών ταξιδιών στο Αιγαίο και στην Κωνσταντινούπολη -Τσανάκαλε διάρκειας οκτώ ημερών. Το πρώτο δρομολόγιο για το 2020 θα ξεκινήσει στις 8 Απριλίου, ενώ θα γίνουν και άλλα τρία στις 15, στις 22 και στις 29 του ίδιου μήνα, από τον Βόλο, με επιστροφή και πάλι στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας.
Υπενθυμίζεται ότι η προηγούμενη κρουαζιέρα έγινε στις 22 Νοεμβρίου του 2019, αλλά υπήρχαν πολλές ελεύθερες καμπίνες με τη συμμετοχή να είναι μικρή, καθώς οι περισσότεροι Βολιώτες επικαλέστηκαν ότι άρχιζε ο χειμώνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες πλέον ο βασικός φόβος του κοινού έχει να κάνει με τον κορωνοιό, ωστόσο οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πλέον οι διοργανωτές της κρουαζιέρας εμφανίζονται επιφυλακτικοί στο καταστεί το λιμάνι του Βόλου αφετηρία δρομολογίων.
Οι κρατήσεις που έχουν γίνει μέχρι στιγμής από Βολιώτες είναι τόσο λίγες που δεν γεμίζουν ούτε ένα λεωφορείο… Στο σημείο αυτό διευκρινίζεται ότι η εικόνα που έχει σχηματιστεί αφορά μόνο κατοίκους της Μαγνησίας, και όχι άλλων περιοχών της χώρας που ενδεχομένως να έχουν κλείσει εισιτήρια για τη συγκεκριμένη κρουαζιέρα.
Τονίζεται ότι το Celestyal Crystal έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει 1.200 επιβάτες, διαθέτοντας 480 καμπίνες με ξεχωριστό μπάνιο, τηλεόραση, ραδιόφωνο και κλιματισμό. Οι εγκαταστάσεις του περιλαμβάνουν μπουφέ, τραπεζαρία, καφέ, 3 σαλόνια, 2 μπαρ, καζίνο, 2 πισίνες, σπα, γυμναστήριο, ιατρείο, σάουνα, τζακούζι, ίντερνετ, αίθουσα συνεδριάσεων, σαλόνι ομορφιάς και κομμωτήριο μεταξύ άλλων.

Το κόστος ανέρχεται στα 650 ευρώ το άτομο, και στο ποσό συμπεριλαμβάνεται η διατροφή, τα λιμενικά τέλη, εκδρομή στον Βόσπορο, στο Ηράκλειο, τη Σαντορίνη και τα ποτά, αλκοολούχα και μη.
Όπως αναφέρεται στο πρόγραμμα η κρουαζιέρα διαρκεί 8 ημέρες, με 7 διανυκτερεύσεις στις καμπίνες του πλοίου, ενώ θα δέσει στα λιμάνια του Ηρακλείου, σε περίπτωση που το επιτρέψει ο καιρός όσοι επιθυμούν θα αποβιβαστούν με ακάτους στη Σαντορίνη, στη Μύκονο, στον Πειραιά, στην Κωνσταντινούπολη (θα παραμείνει δύο ημέρες) και στο Τσανάκαλε.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το