Ελλάδα

Θεοφάνια στη Θεσσαλονίκη: 39χρονος έπιασε για 18η φορά τον σταυρό

Με τη συμμετοχή 28 ατόμων ανάμεσα στους οποίους μια γυναίκα και ένα 13χρονο παιδί πραγματοποιήθηκε η τελετή ρίψης του σταυρού στον Θερμαϊκό για τα Θεοφάνια στη Θεσσαλονίκη.

Τον σταυρό έπιασε ο 39χρονος τεχνικός υπολογιστών Μιχάλης Αποστολίδης από τη Νεάπολη, ο οποίος όπως δήλωσε το έχει ξανακάνει άλλες 17 φορές (18 με τη σημερινή).

Ο ίδιος δήλωσε υπερήφανος που έπιασε τον σταυρό για 18η αποκαλύπτοντας ότι βουτάει συνεχώς από το 1996 με εξαίρεση τα δύο χρόνια του κορωνοϊού.

Ειδικά στον Θερμαϊκό ο κ. Αποστολίδης έχει πιάσει τον σταυρό τέσσερις φορές με τον ίδιο να προσθέτε ότι κάθε φορά που τα καταφέρνει η χρονιά πάει καλά.

Οι 28 συμμετέχοντες στον «αγώνα» για τον σταυρό έπεσαν στον Θερμαϊκό από πλεούμενο σκάφος στο ύψος της Μητρόπολης, στη Λεωφόρο Νίκης.

Προκειμένου να υπάρχει ασφάλεια, δίπλα ακριβώς έπλεαν καράβια του Λιμενικού Σώματος, της Πυροσβεστικής καθώς και της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης. Στο κλείσιμο της τελετής, δε, ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος ευχήθηκε «χρόνια πολλά με υγεία και προκοπή για την πατρίδα».

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το