Ελλάδα

Θεοδωράκης: Η χώρα έχει ανάγκη εναλλακτικές λύσεις -Μόνο τα παιδιά στην Κουμουνδούρου περνάνε μια χαρά

theodorakis.17.4.708

Στο κάλεσμα συνεργασίας του Κυριάκου Μητσοτάκη απάντησε ο Σταύρος Θεοδωράκης, τονίζοντας ότι η χώρα έχει ανάγκη από εναλλακτικές λύσεις.

«Εμείς πιστεύουμε ότι μπορούμε να βρούμε εναλλακτικές λύσεις με προοδευτική κεντρώα κατεύθυνση. Οχι συντηρητικές δεξιές λύσεις αλλά λύσεις κεντρώες, λύσεις λογικής, λύσεις προοδευτικές. Οι λύσεις των άκρων δεν έχουν βοηθήσει τη χώρα», συμπλήρωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Δεν μπορούμε να τα βγάλουμε πέρα με αυτή την κυβέρνηση. Ο κ. Τσίπρας έχει διαψεύσει τις ελπίδες όλου του κόσμου, όχι μόνο των ανθρώπων που δεν τον ψήφισαν, και αυτό είναι το σημαντικό. Υπάρχει συνεχόμενη διαμαρτυρία του κόσμου γιατί τίποτα δεν πάει καλά -πέρα από τα παιδιά στην Κουμουνδούρου που περνάνε μια χαρά. Όλοι οι υπόλοιποι περνάνε άσχημα», πρόσθεσε ο κ. Θεοδωράκης.

Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο αύξησης του ΦΠΑ, τόνισε ότι η ελληνική κοινωνία δεν μπορεί να «σηκώσει» ούτε 1% παραπάνω, ενώ σχολιάζοντας τα σενάρια των πρόωρων εκλογών τόνισε: «Ποιον απειλεί ο κ. Τσίπρας; Απειλεί τον ελληνικό λαό; Γιατί εγώ έτσι το εκλαμβάνω. Λέει πρέπει να πάρω δύσκολα μετρά οπότε να μου πουν οι βουλευτές μου ότι θα τα ψηφίσουν γιατί αλλιώς μπορεί να πάμε σε εκλογές και να χάσουν τις έδρες τους. Νομίζω ότι αυτό το παιχνίδι πρέπει να τελειώσει. Δεν μπορούμε να πάμε σε εκλογές πριν γίνει η αξιολόγηση. Με κανέναν τρόπο. Τα 5,7 δις. ευρώ που είναι να πάρουμε μας είναι απαραίτητα, άρα δεν μπορεί να παίξει κανείς, με αυτή τη συμφωνία».

Πηγή www.iefimerida.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το