Τοπικά

Τα κοσμήματα ψηλά στη λίστα των αγορών που έκαναν Βολιώτες χθες για τον Άγιο Βαλεντίνο

Μέσω της αγοράς κοσμήματος φρόντισαν αρκετοί Βολιώτες να τιμήσουν χθες το έτερόν τους ήμισυ, σπεύδοντας στα κοσμηματοπωλεία της πόλης, καταβάλλοντας όσα χρήματα άντεχε η τσέπη τους.
Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος «ΤΟΠΑΖΙ» κ. Ελευθέριο Φόβο οι περισσότεροι από αυτούς που θέλησαν να κάνουν ένα δώρο στο πλαίσιο της γιορτής των ερωτευμένων έσπευσαν να αγοράσουν ένα οικονομικό κυρίως κόσμημα.
Η πλειοψηφία τους, όπως είναι λογικό, ήταν άνδρες, αλλά δεν έλειψαν και οι γυναίκες, οι οποίες αποδείχθηκαν προνοητικές φροντίζοντας να προγραμματίσουν τις αγορές τους από τις προηγούμενες ημέρες.
«Βάσει της οικονομικής κατάστασης η κίνηση ήταν καλή, καθώς δεν έλειψαν αυτοί που τιμούν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου» σημειώνει ο κ. Φόβος που προσθέτει πως η συγκεκριμένη γιορτή είναι ταυτισμένη με την ανταλλαγή δώρων μεταξύ των ζευγαριών.

«Μια συνήθεια που έχει μεγάλη σημασία για την έκβαση μιας ερωτικής σχέσης. Ο χρυσός και το ασήμι, τα πολύτιμα αυτά μέταλλα, άφθαρτα στον χρόνο, συμβολίζουν ως δώρο την αιωνιότητα των σχέσεων, καθώς επίσης και την αξία που δίνει κάποιος στη σχέση αυτή. Τα κοσμήματα είναι πρώτα στη λίστα των αγορών μας, όταν θέλουμε να δείξουμε την αγάπη μας στα πρόσωπα που έχουν ιδιαίτερη σημασία για εμάς. Τα κοσμήματα απευθύνονται κυρίως στις γυναίκες, χωρίς όμως να αποκλείονται και οι άντρες που εκτιμούν τις κομψές χειρονομίες από τα αγαπημένα τους πρόσωπα» τονίζει ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου «ΤΟΠΑΖΙ».

Αναφερόμενος στην αξία του χρυσού εκτιμά πως είναι μια επένδυση για το μέλλον αφού «το κόσμημα, ιδιαίτερα το χρυσό αποτελεί επένδυση, που ποτέ δεν θα χάσει την αξία του. Αντίθετα μόνο κέρδος μπορεί να αποφέρει στον ιδιοκτήτη του. Το κόσμημα είναι ένα δώρο που στα μάτια κάθε γυναίκας εκτιμάται πολύ. Στις περισσότερες των περιπτώσεων ο άνδρας προσφέρει κόσμημα ως δώρο. Αυτό από μόνο του σαν χειρονομία συμβολίζει την εκτίμηση και την αγάπη του προς αυτή» υπογραμμίζει ο κ. Φόβος.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το