Αθλητισμός

Συνεχίζονται οι κόντρες στη Νίκη Βόλου …

Μία ημέρα μετά τη γενική συνέλευση της Νίκης και την προκήρυξη εκλογών για τις 22 Απριλίου, ο Θανάσης Τζήμας έκανε μία ακόμη παρέμβαση σε ραδιοφωνική εκπομπή. Αμφισβήτησε ότι ειπώθηκε εναντίον του και δήλωσε πως το καλύτερο για την Ερασιτεχνική θα ήταν να την αναλάβει ο Γιάννης Ξάνθης. Στον πρόεδρο της Δ.Ε. απάντησε Στέλιος Κολόζος, λέγοντας χαρακτηριστικά «Απορώ με τον κ. Τζήμα γιατί χρησιμοποιεί το όνομα του κ. Ξάνθη. Αν ο κ. Ξάνθης θέλει να είναι υποψήφιος ας το πει ο ίδιος». Επίσης, ο απερχόμενος αντιπρόεδρος είπε: «Ο κ. Τζήμας δεν έχει κάνει τίποτα. Όταν φύγει η Νίκη δεν θα χαθεί».

 

Η γενική συνέλευση των μελών της Νίκης ολοκληρώθηκε με τις αποφάσεις που πάρθηκαν να θεωρούνται οι αναμενόμενες. Οι εκλογές ορίστηκαν για το Σάββατο 22 Απριλίου, ενώ μέχρι τη Μεγάλη Τετάρτη 12 Απριλίου θα έχουν την ευκαιρία τα μη τακτοποιημένα οικονομικά μέλη να καταβάλουν τις οφειλόμενες εισφορές, ώστε να μη διαγραφούν από το μητρώο του συλλόγου.

Επίσης, η απερχόμενη διοίκηση απαλλάχθηκε από κάθε ευθύνη, ενώ υπερψηφιστήκαν και οι απολογισμοί των τμημάτων, πλην του ποδοσφαίρου για το οποίο έγινε απλή ενημέρωση όσον αφορά τα οικονομικά του. Για το ποδόσφαιρο ειπώθηκαν πολλά, με τον απερχόμενο πρόεδρο του σωματείου Στέργιο Φάτση να επισημαίνει πως τα οφειλόμενα στους ποδοσφαιριστές φτάνουν τα 36.000 ευρώ, ενώ ανέφερε ότι υπάρχουν και άλλα χρέη που βαραίνουν το τμήμα με υπαιτιότητα του νυν προέδρου της διοικούσας επιτροπής, του Θανάση Τζήμα.

Ο τελευταίος, δεν παρευρέθηκε στη συνέλευση, αλλά επέλεξε να καταθέσει τη δική του άποψη μέσω της ραδιοφωνικής εκπομπής «Classico» του Βόλος 9.86. Μεταξύ άλλων είπε:

«Δεν παρευρέθηκα στη συνέλευση διότι σεβάστηκα την απόφαση του κ. Φάτση. Ωστόσο, θα γίνει ενημέρωση από τη δική μας την πλευρά σε ανοιχτή συγκέντρωση. Τέτοιους απολογισμούς που έγιναν, εγώ τους κάνω σε τρία λεπτά. Από ότι πληροφορήθηκα, όσα ειπώθηκαν δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Κάποιοι ας ρίξουν τους τόνους, διότι όταν μιλήσει ο πρόεδρος (σ.σ. εννοεί τον εαυτό του) θα καταλάβουν πως λειτουργούν οι επιχειρήσεις.

Ο κ. Μιχάλης κατέθεσε ότι του έχω δώσει ως τώρα, αλλά πληρωμές γίνονται κάθε ημέρα. Αλίμονο αν δεν συγκεντρωθούν ως το τέλος τις σεζόν 25.000 ευρώ -γιατί τόσα χρειάζονται- για να πληρωθούν οι πάντες.

Από κει και πέρα, έχω να πως με βεβαιότητα ότι ο κ. Φάτσης δεν μπορεί να είναι ξανά υποψήφιος. Κατ’ εμέ η μοναδική λύση για τον σύλλογο είναι ο Γιάννης Ξάνθης. Ταυτίζομαι απόλυτα με την άποψή του για τη Νίκη. Και κάτι ακόμη, για τις εκλογές μην αποκλείετε τίποτα. Ίσως κάτι συμβεί μέσα στις επόμενες ημέρες».

Όταν πάντως ερωτήθηκε να αποκαλύψει τους λόγους για τους οποίους υποστηρίζει πως ο κ. Φάτσης δεν μπορεί να θέσει υποψηφιότητα, ο κ. Τζήμας απέφυγε να απαντήσει. Αρκέστηκε να πει ότι θα το κάνει στην ανοιχτή συγκέντρωση που θα διοργανώσει.

Απάντηση στον κ. Τζήμα έδωσε στην επόμενη εκπομπή του σταθμού «Η τρόικα των σπορ», ο απερχόμενος αντιπρόεδρος της Ερασιτεχνικής Στέλιος Κολόζος: «Ο κ. Τζήμας έχει σχέδιο, έχει υποψηφίους, έχει απ’ όλα. Όλα είναι προγραμματισμένα. Φυσικά δεν θα μας τα πει τώρα, αλλά όταν έλθει η ώρα», είπε αρχικά με εμφανή διάθεση ειρωνείας.

Ο Στ. Κολόζος

Στη συνέχεια τόνισε τα εξής: «Οι εκλογές στη Νίκη γίνονται άμεσα για να μη χαθεί άλλη χρονιά. Πρέπει το γρηγορότερο δυνατόν να γίνει ο προγραμματισμός στην ομάδα του ποδοσφαίρου, αλλά και στα υπόλοιπα τμήματα.

Ο κ. Μιχάλης κατέθεσε κάποια στοιχεία για τα οικονομικά του ποδοσφαίρου βάσει των παραστατικών που του έχουν φέρει και έτσι έχουμε εικόνα. Επίσης, ειπώθηκαν και άλλα στη συνέλευση, όπως το ότι ο κ. Τζήμας έχει χρησιμοποιήσει το ΑΦΜ της Ερασιτεχνικής, χωρίς την άδεια του Δ.Σ., για να αγοράσει ρούχα για την ομάδα.

Απορώ με τον κ. Τζήμα γιατί χρησιμοποιεί το όνομα του κ. Ξάνθη. Αν ο κ. Ξάνθης θέλει να είναι υποψήφιος ας το πει ο ίδιος. Συμφωνώ φυσικά ότι κανείς δεν περισσεύει στη Νίκη.

Πάντως, για τον κ. Τζήμα έχω να πω ότι δεν έχει κάνει τίποτα και ότι πλέον είναι μόνος του στη Δ.Ε. Αυτό αποδείχθηκε στη συνέλευση. Ας ξέρουν όλοι ότι η Νίκη δεν θα χαθεί όταν φύγει. Εξάλλου, από τα έσοδα που έχει η ομάδα, οι 100.000 περίπου είναι από εδώ, δηλαδή από τα απλά εισιτήρια, από τα διαρκείας και από ντόπιους χορηγούς».

Τέλος, για τις επερχόμενες εκλογές ο κ. Κολόζος είπε: «Όπως φαίνεται θα υπάρχει ένα ψηφοδέλτιο. Όποιος θέλει να βοηθήσει, ας έλθει να βάλει υποψηφιότητα στο ενιαίο ψηφοδέλτιο. Επιπλέον, δεν είναι απαραίτητο να εκλεγεί κάποιος για να βοηθήσει. Μπορεί να το κάνει με άλλους τρόπους, όπως στελεχώνοντας κάποια από τις διοικούσες επιτροπές».

 

Μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα το καμπ της Νίκης

Οριστικοποιήθηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες για το προπονητικό καμπ που διοργανώνει η ακαδημία ποδοσφαίρου της Νίκης. Αυτό θα πραγματοποιηθεί από τη Μ. Δευτέρα 10 Απριλίου έως τη Μ. Πέμπτη 14 Απριλίου, υπό την αιγίδα της ΕΠΣΘ.

Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές από σήμερα και θα είναι για τα πρώτα 200 παιδιά, που θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα «Βλέπουμε με το μυαλό… όχι με τα μάτια».

Θα υπάρχουν δύο γκρουπ για γεννημένους από το 2000 έως το 2004 (Α’) και από το 2005 έως το 2008 (Β’) που θα κάνουν προπονήσεις στις εγκαταστάσεις του Ερμή με τον αναγνωρισμένο προπονητή Μισέλ Μπρένιξ. Το κόστος για κάθε παιδί θα είναι 15 ευρώ. Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί και επιμορφωτικό σεμινάριο προπονητών υπό τις οδηγίες του κ. Μπρένιξ και της ομάδας του. Το κόστος για τους προπονητές θα είναι 50 ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία των ακαδημιών της Νίκης και στο τηλέφωνο 24210-85311 (καθημερινά τις ώρες 15.00-19.00), υπεύθυνη κ. Αναστασία Μαυρογιάννη, καθώς και στον κ. Άκη Σούγγαρη στο τηλ. 6947321741. Επίσης, στο email: [email protected]

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το