Τοπικά

Σύγχρονος χώρος για αθλούμενους στην Αλόννησο

Στο «φουλ» εργάζονται οι υπηρεσίες του Δήμου Αλοννήσου συντηρώντας και εξωραΐζοντας σχολεία αλλά και τον χώρο του ΧΥΤΑ, ενώ παρέδωσε στους πολίτες έναν σύγχρονο χώρο άθλησης.
Ειδικότερα, ο Δήμος παρέδωσε έναν σύγχρονο χώρο γυμναστικής για τους αθλούμενους. Το προηγούμενο διάστημα πραγματοποιήθηκε προμήθεια καινούργιων οργάνων ενδυνάμωσης και επισκευής, καθώς επίσης και συντήρησης των οργάνων και πάγκων από τον παλιό χώρο του γυμναστηρίου που υπήρχε απέναντι από το Δημαρχείο.

Ακόμη έχει τοποθετηθεί και λειτουργεί σύστημα πρόσβασης με Qr code έτσι ώστε οι αθλούμενοι και οι γυμναστές να μπορούν να εισέλθουν στον χώρο με το κινητό τους τηλέφωνο ή με την κάρτα που θα προμηθεύονται οι αθλητές στην εγγραφή τους, και θα είναι συνδεδεμένη με τη συνδρομή τους.

Στο μεταξύ, το προηγούμενο διάστημα από τις υπηρεσίες του Δήμου ολοκληρώθηκαν οι εργασίες βαφής στον προαύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Αλοννήσου. Ειδικότερα, βάφτηκαν τα κιόσκια του δημοτικού σχολείου με βερνίκι, τα κάγκελα πέριξ του προαυλίου και το κιόσκι του νηπιαγωγείου με λαδομπογιά. Ακόμη, οι υπηρεσίες αποκατέστησαν τη ζημιά που υπήρχε στη σκεπή του νηπιαγωγείου.
Ακόμη αποκαταστάθηκε η ζημιά στη σκεπή του Νηπιαγωγείου που δημιουργούσε επανειλημμένα βραχυκυκλώματα με αντικατάσταση τμήματος της στέγης και κεραμιδιών.

Οι εργασίες στα δύο σχολεία όμως δεν ήταν οι μοναδικές καθώς από τον Δήμο πραγματοποιήθηκαν και εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης στον χώρο του ΧΥΤΑ. Στο πλαίσιο ενεργειών του Δήμου για την ανανέωση της άδειας λειτουργίας του ΧΥΤΑ, οι αρμόδιες υπηρεσίες προέβησαν με τα συνεργεία σε αντικατάσταση του
εξωτερικού φωτισμού με νέα σώματα τύπου LED.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το