Τοπικά

Στήριξη στην Εύβοια με αντιμισθίες της δημοτικής αρχής του Βόλου

Η δημοτική αρχή Βόλου ανακοίνωσε πως καταθέτει το μισό ποσό των αντιμισθιών των αντιδημάρχων και τον μισθό του δημάρχου για τον μήνα Αύγουστο, για τους πυρόπληκτους στην Εύβοια. Η ανακοίνωση αναφέρει:
Πιστή στις θεμελιώδεις αρχές και αξίες της για την έμπρακτη, άμεση και ουσιαστική, εκδήλωση συμπαράστασης και αλληλεγγύης προς κάθε δοκιμαζόμενο πολίτη, η Δημοτική Αρχή του Βόλου υλοποιεί την εξαγγελία – πρωτοβουλία του Δημάρχου Βόλου, κ. Αχιλλέα Μπέου και καταθέτει υπέρ των πυρόπληκτων στον τραπεζικό λογαριασμό της Τράπεζας Ελλάδος, με IBAN GR950100023000002341227461 που άνοιξε το Υπουργείο Οικονομικών, την αντιμισθία του ίδιου του Δημάρχου, για το μήνα Αύγουστο 2021, καθώς και 500,00 ευρώ από όλους τους Αντιδημάρχους. Η σχετική απόφαση ελήφθη από την Οικονομική Επιτροπή.

Υπενθυμίζεται ότι η σχετική εξαγγελία έγινε από τον κ. Αχιλλέα Μπέο, ενώ ακόμη οι φλόγες κατέστρεφαν την Β. Εύβοια και συνοδευόταν από την παρότρυνση προς όλους τους αυτοδιοικητικούς της χώρας, αλλά και προς τους 300 αντιπροσώπους της Βουλής, να ακολουθήσουν.

Οπως τονίζεται στην εισήγηση του κ. Μπέου ” η αλληλεγγύη όλων μας στις περιοχές που επλήγησαν από τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές είναι τεράστιας σημασίας και οφείλουμε να συνεισφέρουμε όλοι όσοι μπορούμε προκειμένου να βοηθήσουμε στην ανάκαμψή τους σε όλα τα επίπεδα”

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το