Τοπικά

Στην Αργαλαστή χθες ο Δημήτρης Τσιμπανάκος

Την Αργαλαστή επισκέφτηκε χθες το απόγευμα ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κινήματος Αλλαγής Μαγνησίας, Δημήτρης Τσιμπανάκος, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους της περιοχής.
Κατά τη συνάντησή τους, οι πολίτες εξέφρασαν τις ανησυχίες τους για την ακρίβεια στην ενέργεια και στα βασικά αγαθά ενώ αναφέρθηκαν και στα προβλήματα της ευρύτερης περιοχής με κυριότερο αυτό της ερημοποίησης των χωριών.

Από τη μεριά του, ο Δημήτρης Τσιμπανάκος ανέφερε τις προγραμματικές θέσεις που έχει καταθέσει το ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής για τα θέματα που απασχολούν τους πολίτες. «Η αξιοποίηση των πόρων του Ταμείου ανάκαμψης και σταθερότητας είναι υψίστης σημασίας και πρέπει να δίνονται προς όφελος των πολλών. Μέσα από αυτό το ταμείο, μπορούμε να χρηματοδοτήσουμε τη δημιουργία ενεργειακών κοινοτήτων που θα συμβάλλουν στη μείωση της τιμής της ενέργειας τόσο στο οικιακό όσο και στο αγροτικό ρεύμα. Επίσης, οφείλουμε να δώσουμε έμφαση στη βελτίωση των υπηρεσιών της πρωτοβάθμιας υγείας και στην στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρηματιών που έχουν πληγεί από την οικονομική και την πρόσφατη υγειονομική κρίση» τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κινήματος Αλλαγής Μαγνησίας. Τέλος, η ορεινότητα της περιοχής αλλά και η δυναμική της στον αγροδιατροφικό τομέα και τον τουρισμό είναι οι προκλήσεις που πρέπει να αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί την επόμενη μέρα των εκλογών.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το