Τοπικά

Ο Αλ.Μεϊκόπουλος προσφέρει σύγχρονο εξωτερικό απινιδωτή στην Τοπική Κοινότητα Δράκειας

Μετά την παράδοση ενός εξωτερικού απινιδωτή στον Φιλοπρόοδο Σύλλογο Νέας Αγχιάλου ο Βουλευτής Μαγνησίας και εκ νέου υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος παρέδωσε έναν ακόμα άκρως απαραίτητο αυτόματο εξωτερικό απινιδωτή στην Τοπική Κοινότητα Δράκειας Πηλίου. Ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος ευχαρίστησε θερμά τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Νίκο Κάπελα, αλλά και τις γιατρούς Ειρήνη Καλογήρου και Τζούντιθ Πάρκερ για το ενδιαφέρον και τις ενέργειες τους που συνέβαλαν στην απόκτηση του απινιδωτή. Μαζί με τον Αλέξανδρο Μεϊκόπουλο ήταν και ο συνυποψήφιος του με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Χαράλαμπος Αραμπατζής.
Οι αυτόματοι εξωτερικοί απινιδωτές που είναι διαθέσιμοι σε κοινή θέα και προσβάσιμοι από όλους τους πολίτες μπορούν να αποτελέσουν ένα σωτήριο «εργαλείο» σε επείγοντα καρδιακά περιστατικά. Σύμφωνα να στατιστικά στοιχεία, η χρήση τους μπορεί να μειώσει ως και 60% τον αριθμό των θανάτων από αιφνίδια καρδιακή ανακοπή ανά έτος.

Ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος ανέφερε ότι: «Οφείλουμε όλοι, ο καθένας από την πλευρά του να διευκολύνουμε έμπρακτα τη δύσκολη καθημερινότητα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες των απομακρυσμένων και ορεινών περιοχών της Μαγνησίας. Εύχομαι ο εξωτερικός αυτόματος απινιδωτής να συμβάλει αποτελεσματικά στην ενίσχυση της υγειονομικής επάρκειας στην περιοχή και του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών».
Ο υποψήφιος βουλευτής δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει θερμά τη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Βόλου για την παρουσίαση ΚΑΡΠΑ και χρήσης του απινιδωτή.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το