Παραπολιτικά

Στη δημοκρατία της Μποτσουάνας…

Οι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης δηλώνουν πως εάν η Αποκεντρωμένη επιτρέψει στον Δήμο Βόλου και στον Σύνδεσμο Διαχείρισης Απορριμμάτων να μετατρέψουν την πόλη στη χωματερή της Ελλάδος, θα προσφύγουν εις βάρος της στη Δικαιοσύνη και τους Επιθεωρητές Δημόσιας Διοίκησης. Ο Ιάσονας Αποστολάκης ήταν ξεκάθαρος.
Ο Κ. Αγοραστός από την πλευρά του δηλώνει πως εναντίον αυτής της απόφασης του ΣΥΔΙΣΑ θα εξαντληθεί ο Νόμος για να προασπιστεί η πόλη.
Εμείς δεν αντιλαμβανόμαστε γιατί επιμένουν. Μια δημοκρατικά και νόμιμα εκλεγμένη δημοτική αρχή θέλει να δέχεται απόβλητα από κάθε σημείο της χώρας που της το ζητεί με αντάλλαγμα κάποια ευρώ. Τι «ζόρι» τραβάνε αυτοί οι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης, μαζί με τον Αγοραστό και θέλουν να προστατέψουν τον ΧΥΤΑ, τον υδροφόρο ορίζοντα, το περιβάλλον, την ποιότητα του αέρα από τις διοξίνες και άλλα γραφικά, δεν καταλαβαίνουμε. Εδώ σου λένε οι δημοκρατικά εκλεγμένοι, ότι θέλουν όλα να γίνουν «στάχτη και μπούρμπερι», και οι άλλοι επιμένουν να θέλουν να μας σώσουν. Δεν θέλει σωτηρία η δημοκρατία της Μποτσουάνας… Τι δεν καταλαβαίνουν επιτέλους.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το