Τοπικά

Στα δικαστήρια κατά του Δήμου Αλμυρού ιδιώτης για οφειλές ενοικίων από τη χρήση οικοπέδου

Στα δικαστήρια αναγκάστηκε να προσφύγει μια ιδιοκτήτρια ακινήτου στον Αλμυρό καθώς ο Δήμος δεν πλήρωνε τα ενοίκια από τη χρήση του οικοπέδου που χρησιμοποιούσε, για χώρο στάθμευσης.
Ο Δήμος υποχρεούται να καταβάλλει στην ιδιοκτήτρια το ποσό των 7.301,39 €, με τον νόμιμο τόκο. Η ενάγουσα είναι μια από τους τέσσερις εκμισθωτές των αντίστοιχων οικοπέδων τα οποία ο Δήμος εκμισθώνει για χρήση δημοτικού χώρου στάθμευσης, έναντι του Σούπερ Μάρκετ «Γαλαξίας», μεταξύ των οδών Μυρμιδόνων και Ιάσονος. Η αγωγή που κατατέθηκε αφορούσε στο διάστημα από 27-11-2017 μέχρι 6-9-2018, για το οποίο ο Δήμος παραδέχτηκε πως δεν είχε καταβάλλει το αντίστοιχο μίσθωμα, «λόγω γραφειοκρατικών διαδικασιών του Νόμου για την εκ νέου μίσθωση στον χρόνο μετά τη λήξη του προηγούμενου χρόνου μίσθωσης».
Στο μεταξύ δεν σταματούν και οι δικαστικές περιπέτειες με τον πρώην γενικό διευθυντή του Δήμου κ. Καραζούπη.
Κοινοποιήθηκε στον Δήμο Πράξη του προέδρου του Θ΄ Τμήματος του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών, η οποία και αφορά στην αίτηση ακύρωσης του πρώην υπαλλήλου του Δήμου κ. Χρήστου Καραζούπη, κατά της απόφασης του Δευτεροβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου Υπαλλήλων ΟΤΑ Α΄ & Β΄ βαθμού της Περιφέρειας Θεσσαλίας, με την οποία διατηρήθηκε η ποινή του προστίμου που του επιβλήθηκε ίσου με μηνιαίες αποδοχές τεσσάρων μηνών. Επίσης ζητείται να απορριφθεί η από 7-3-2017 ένσταση του δημάρχου Αλμυρού και γίνει καθ΄ ολοκληρία δεκτή η από 12-6-2017 ένστασή του, προκειμένου να εξαλειφθεί κάθε ποινή εις βάρος του.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το