Τοπικά

Στα αζήτητα του «Αχιλλοπούλειου» νεκρός 60χρονος που πέθανε πριν μια εβδομάδα

Στα αζήτητα παραμένει στο Νοσοκομείο Βόλου ένας άνδρας ηλικίας κοντά στα 60 ετών που απεβίωσε πριν περίπου μια εβδομάδα και δεν έχει εντοπιστεί μέχρι στιγμής από την Κοινωνική Υπηρεσία του «Αχιλλοπούλειου» κάποιος συγγενής για να αναλάβει την ταφή του.

Πρόκειται για ακόμη ένα περιστατικό μοναχικού ατόμου που φεύγει από τη ζωή, αλλά δεν υπάρχει κάποιος δικός τους άνθρωπος για να πάρει τη σορό του.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το Νοσοκομείο Βόλου ο άνδρας ήταν άστεγος, αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο όπου άφησε την τελευταία του πνοή.
Οι μέρες έχουν περάσει και ακόμη δεν έχει εμφανιστεί κάποιος δικός του άνθρωπος. Η Κοινωνική Υπηρεσία από την πλευρά της κάνει όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για να εντοπίσει κάποιον συγγενή, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα.

Όπως αναφέρεται από αρμόδιες πηγές, σε περίπτωση που περάσουν 40 ημέρες και ακόμη ο νεκρός παραμένει στα αζήτητα, τότε ενεργοποιείται η εισαγγελία που σε συνεργασία με το Νοσοκομείο και τον Δήμο γίνεται η ταφή του άνδρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ανά δύο με τρεις μήνες εμφανίζεται και ένα περιστατικό με αποβιώσαντα ο οποίος βρίσκεται στα αζήτητα του Νοσοκομείου. Σε κάποιες περιπτώσεις ακόμη και να εντοπιστούν συγγενείς δηλώνουν για διάφορους λόγους αδυναμία να αναλάβουν την ταφή του νεκρού.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το