Ελλάδα

SMS 13033: Προειδοποίηση Χαρδαλιά για τις μετακινήσεις από δήμο σε δήμο

Από αυτό το Σαββατοκύριακο και πιλοτικά θα επιτρέπονται οι μετακινήσεις με το αυτοκίνητο από δήμο σε δήμο, στέλνοντας 6 στο 13033, ωστόσο ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, προειδοποίησε πως αυτό το μέτρο μπορεί να αρθεί.
Ο κ. Χαρδαλιάς ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θέλουμε να εκτονωθεί και να ασκηθεί ο κόσμος, όμως αυτό πρέπει να γίνει με κανόνες. Άρα από το Σάββατο αυτό πιλοτικά ανά οικογένεια ή μέχρι 3 άτομα η μετακίνηση αλλά με ξεκάθαρη σύσταση εκ μέρους μας αποφυγής συνωστισμών και κατάχρησης της δυνατότητας αυτής και κυρίως με υποχρεωτική χρήση μάσκας.

Χρησιμοποιούμε με φειδώ με μέτρο με σύνεση τη δυνατότητα διαδημοτικής μετακίνησης τα Σαββατοκύριακα έτσι ώστε να μην χρειαστεί να αναγκαστούμε να προχωρήσουμε σε άρση του μέτρου λόγω νέων συγχρωτισμών λόγω νέων συνωστισμών. Ας βγούμε λοιπόν από τα σπίτια μας, με μέτρα, ας εκτονωθούμε μακριά όμως από συνωστισμούς σε σπίτια και μικρούς χώρους που ούτως ή άλλως το γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά ευνοούν τη διασπορά και τη μετάδοση του ιού».

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το